Sok helyen olvastam, hogy ha van egy kívánságunk, azt írjuk fel egy papírra, és tegyük a párnánk alá és majd teljesülni fog. Szerintetek ez hatásos ha nagyon szeretnék valak (m) it?
Nem.
Ne olvass ilyen baromságokat, mert el fog rohadni az agyad.
Szia!
Ezt könnyen ki tudod deríteni!Próbáld ki!
De ha az ember már nem hisz semmiben,akkor mi marad?
Csak a csoda :)
Szerintem sikerül,főleg ha hiszel benne.
Még egy jó tanács: írd a kívánságod mellé,hogy ilyet,vagy még ennél is jobbat kapjak.Így nem korlátozod le a lehetőségeidet.A megvalósulás beletellhet hosszú időbe,de ne add fel a hited,mert pont azt kell csiszolni ilyenkor.Ha esetleg nem teljesülne,akkor valószínű nem válna hasznodra amit kívántál.
Sok sikert és ne hallgass a vészmadarakra,akiknek nincs hitük.
Az ő bajuk :))
Szia!
Szerintem az egész csak hit kérdése:)Én pl nemrég találtam egy honlapot, ahol voltak ilyen "varázslatok" szintén ilyen kívánságosat kipróbáltam,és 3/2 bejött:)Nem feltétlenül a varázslat miatt, de ki tudja:)
> 30éves vagyok :)
Azért 30 évesen ideje lenne megtanulnod különválasztani a valóságot a fantáziától. Csak egészen minimális szinten kellene képesnek lenned a racionális gondolkodásra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!