Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Sok helyen olvastam, hogy ha...

Sok helyen olvastam, hogy ha van egy kívánságunk, azt írjuk fel egy papírra, és tegyük a párnánk alá és majd teljesülni fog. Szerintetek ez hatásos ha nagyon szeretnék valak (m) it?

Figyelt kérdés
2012. jún. 2. 01:52
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
0%

Nem.

Ne olvass ilyen baromságokat, mert el fog rohadni az agyad.

2012. jún. 2. 07:44
 2/11 Pietrosol ***** válasza:

Szia!

Ezt könnyen ki tudod deríteni!Próbáld ki!

2012. jún. 2. 08:29
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Biztos nem hiteles helyen olvastad, mert nem úgy megy. Gondolod, ha ennyitől minden valóra válna, az emberek nem rakosgatnának állandóan a párnájuk alá valamit? Gondolom ez a fogtündéres tévedésből ered. De nem a fogtündér hagy ott pénzt, hanem a szülő, ahogy nem a Mikulás csempészi a csizmácskádba sem az ajándékot, hanem az anyukád és apukád.
2012. jún. 2. 09:04
 4/11 anonim ***** válasza:
Szerintem is ez egy nagy baromság, és arra megy ki a játék hogy hülyére vegyék az embereket. Bocsánat hogy így mondom de ez így igaz sajnos. Ha akarod próbáld ki nyugodtan, de ne hidd hogy itt csoda lesz.
2012. jún. 2. 10:37
 5/11 anonim ***** válasza:

De ha az ember már nem hisz semmiben,akkor mi marad?

Csak a csoda :)

Szerintem sikerül,főleg ha hiszel benne.

Még egy jó tanács: írd a kívánságod mellé,hogy ilyet,vagy még ennél is jobbat kapjak.Így nem korlátozod le a lehetőségeidet.A megvalósulás beletellhet hosszú időbe,de ne add fel a hited,mert pont azt kell csiszolni ilyenkor.Ha esetleg nem teljesülne,akkor valószínű nem válna hasznodra amit kívántál.

Sok sikert és ne hallgass a vészmadarakra,akiknek nincs hitük.

Az ő bajuk :))

2012. jún. 2. 11:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó:) Angyalokkal kapcsolatosan olvastam ezt,kipróbálom,nem kerül semmibe:)
2012. jún. 2. 11:34
 7/11 anonim válasza:

Szia!

Szerintem az egész csak hit kérdése:)Én pl nemrég találtam egy honlapot, ahol voltak ilyen "varázslatok" szintén ilyen kívánságosat kipróbáltam,és 3/2 bejött:)Nem feltétlenül a varázslat miatt, de ki tudja:)

2012. jún. 2. 16:04
 8/11 anonim ***** válasza:
53%
Persze, hogy hatásos, ha azt írod rá, hogy egy biciklit kérsz és anyu megtalálja a párnád alatt... ha jó voltál, teljesül! ;)
2012. jún. 5. 16:16
 9/11 A kérdező kommentje:
Anyu már a habokban nincs,30éves vagyok :) Amúgy tegnap felírtam egy listát magamnak,milyen pasit akarok,ezen gyalázatos szakítás után.Ma jelentkezett 1pasi,hát nem tudom...:D Pont az ellentétje...:D
2012. jún. 5. 17:40
 10/11 anonim ***** válasza:

> 30éves vagyok :)

Azért 30 évesen ideje lenne megtanulnod különválasztani a valóságot a fantáziától. Csak egészen minimális szinten kellene képesnek lenned a racionális gondolkodásra...

2012. jún. 5. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!