Most megfogok halni?
öcsém is így járt, ha jól rémlik, de az biztos hogy többször is volt már a születésnapja péntek 13.-án. Eddig egyszer sem halt bele. A péntek 13 egy babona. Mint ahogy a fekete macska is. nekem eddig minden macskám fekete volt, és jópárszor átgyalogoltak előttem az úton jobbról is, balról is, és amikor egyszerre kettő volt és etetni mentem akkor cikcakkban az úton előttem mentek. Élek.
Legalábbis mikor utolszor megnéztem még volt pulzusom, és lélegeztem is. Egyébként nem gondolod, hogy ha ez valós veszély lenne, akkor jó sok leírás lenne arról, hogy micsoda tragédiák történtek azon balsorsúakkal, akik péntek 13.-án lettek 13 évesek? Egy ilyenről sem hallottam, nem is olvastam, és tippre nem igazán találsz olyan embert aki hallott vagy olvasott volna ilyesmit. Legyen boldog a születésnapod ugyanúgy mint az összes többi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!