Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mivel vonzhatnám be magamhoz...

Mivel vonzhatnám be magamhoz a pénzenergiát?

Figyelt kérdés
Légyszives akik nem hisznek benne. nem érdekel a felesleges locsogásuk. Feng shui vagy inkább valami más dolgok amik nektek segítettek. milyen tárgyat hol tartsak vagy mit tegyek a házban és környékén?

2012. máj. 16. 16:51
1 2
 11/20 Napkiraly ***** válasza:
ezotévét híjjad,ott tudnak adni
2012. máj. 16. 21:58
 12/20 yossarian44 ***** válasza:
77%

Milyen szellemi mélység kell ahhoz, hogy valaki azt higgye, hogy abban a korban, amikor emberek űrállomásokon keringenek a bolygó gravitációs mezején kívül, atommaghasadásból nyerünk energiát, és a világot behálózza egy szinte végtelen tárhelyű információs közeg, a pénzt, ami nem más, mint a javak adás-vételének mérőeszköze, meg lehet idézni akármivel is.

A pénz nem a semmiből terem, ahol létrehozzák, ott minden pennynek súlya van, nem jelenik meg csak úgy az ajtódnál.

Nem tudsz lóvét varázsolni.

2012. máj. 16. 23:01
 13/20 anonim ***** válasza:
77%
Nem kellene olyan kur-va lustának lenni, az ország tele van olyanokkal akik a lottótól várják a megváltást.
2012. máj. 16. 23:30
 14/20 anonim ***** válasza:

nem, nem felesleges a locsogása annak, aki nem hisz benne

nincs ilyen, hogy pénzenergia

inkább az a felesleges locsogás, hogy vegyél 5 vázát meg 4 kis buddha szobrot a nehezen megkeresett pénzedből, és akkor sikeres leszel

keress egy új állást, vagy tanulj tovább, csinálj valamit

magától nem fog menni, nem vonzod be a pénzenergiát

2012. máj. 17. 02:57
 15/20 A kérdező kommentje:
Aki értelmesen megmagyarázza hogy ő nem hisz benne. felőlem-ő dolga ha ide is leakarja írni. csak a kis nyomi gúnyolódókat nem értettem soha. h ennyivel villogtatnák meg az eszüket. mondtam h dolgozom, és tanulok is. nem ez volt a kérdés. nem lehet felfogni h értelmes válaszokat kértem. már mind1.
2012. máj. 17. 09:49
 16/20 anonim válasza:
EGYETÉRTEK VELED!!!!de sajnos én sem tudom,hogy hogy megy a pénzenergia!de a látnokok ,jósok, tudnak mondani hozzákapcsolódót!
2012. máj. 31. 00:47
 17/20 anonim ***** válasza:

pedig csak segíteni próbáltam (#14)

(hogy inkább a létező dolgokra koncentrálj)

2012. máj. 31. 00:49
 18/20 anonim ***** válasza:

1. Döntsd el minek kell neked pénz. Lehet h rájössz, h igazából mindened megvan. Tudd, hogy mennyi az elég a sok és a kevés.

2. Utána kérj.

3. Ne légy türelmetlen, dolgozz, járj nyitott szemmel. Ha érzed merre az előre akkor ne félj változtatni. Lépj. De mindig légy tiszta, alázatos és becsüld meg azt ami van.

4. És megadatik

2012. jún. 10. 14:06
 19/20 yossarian44 ***** válasza:
A "kérjétek, és megadatik néktek" talán az egyik leggyalázatosabb hazugság, amit az emberiség történelme folyamán papírra vetettek...
2012. jún. 15. 06:35
 20/20 anonim ***** válasza:

Kicsit régi a kérdés, de hátha még kérdezőt érdekli.

Nekem ,ami bejött, piros pénztárca,lehetőleg nagy,h háromszögre hajtom papírpénzeket, mindig van a pénztárcámban olyan pénz, amit nem lehet, nem tudok elkölteni, régi, külföldi érmék egy külön kis fakkban,az újévi lencséből teszek egy jól zárható helyre,és néhány ásványt is tartok a tárcámban, ami vonzza a pénzt. Amióta ezeket teszem még SOHA nem fogyott ki belőle.Amikor már csak egy-két bankjegy volt, MINDIG jött olyan helyről pénz, ahonnan nem is vártam volna.És minden kis jóért, bevételért legyél hálás!Ne restellj adni, ha kéregetőnek egy 100-ast, vagy megunt cuccaidat a nálad jobban rászorulóknak, de akkor is.És ne az érdekeljen, h ő mire költi.Az már az ő dolga.Röviden ennyi lenne.

A lottón is nyertem amúgy nemrégiben. :)

2013. aug. 30. 08:56
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!