Mivel vonzhatnám be magamhoz a pénzenergiát?
Milyen szellemi mélység kell ahhoz, hogy valaki azt higgye, hogy abban a korban, amikor emberek űrállomásokon keringenek a bolygó gravitációs mezején kívül, atommaghasadásból nyerünk energiát, és a világot behálózza egy szinte végtelen tárhelyű információs közeg, a pénzt, ami nem más, mint a javak adás-vételének mérőeszköze, meg lehet idézni akármivel is.
A pénz nem a semmiből terem, ahol létrehozzák, ott minden pennynek súlya van, nem jelenik meg csak úgy az ajtódnál.
Nem tudsz lóvét varázsolni.
nem, nem felesleges a locsogása annak, aki nem hisz benne
nincs ilyen, hogy pénzenergia
inkább az a felesleges locsogás, hogy vegyél 5 vázát meg 4 kis buddha szobrot a nehezen megkeresett pénzedből, és akkor sikeres leszel
keress egy új állást, vagy tanulj tovább, csinálj valamit
magától nem fog menni, nem vonzod be a pénzenergiát
pedig csak segíteni próbáltam (#14)
(hogy inkább a létező dolgokra koncentrálj)
1. Döntsd el minek kell neked pénz. Lehet h rájössz, h igazából mindened megvan. Tudd, hogy mennyi az elég a sok és a kevés.
2. Utána kérj.
3. Ne légy türelmetlen, dolgozz, járj nyitott szemmel. Ha érzed merre az előre akkor ne félj változtatni. Lépj. De mindig légy tiszta, alázatos és becsüld meg azt ami van.
4. És megadatik
Kicsit régi a kérdés, de hátha még kérdezőt érdekli.
Nekem ,ami bejött, piros pénztárca,lehetőleg nagy,h háromszögre hajtom papírpénzeket, mindig van a pénztárcámban olyan pénz, amit nem lehet, nem tudok elkölteni, régi, külföldi érmék egy külön kis fakkban,az újévi lencséből teszek egy jól zárható helyre,és néhány ásványt is tartok a tárcámban, ami vonzza a pénzt. Amióta ezeket teszem még SOHA nem fogyott ki belőle.Amikor már csak egy-két bankjegy volt, MINDIG jött olyan helyről pénz, ahonnan nem is vártam volna.És minden kis jóért, bevételért legyél hálás!Ne restellj adni, ha kéregetőnek egy 100-ast, vagy megunt cuccaidat a nálad jobban rászorulóknak, de akkor is.És ne az érdekeljen, h ő mire költi.Az már az ő dolga.Röviden ennyi lenne.
A lottón is nyertem amúgy nemrégiben. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!