Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ki milyennek képzeli dec.21-et?

Ki milyennek képzeli dec.21-et?

Figyelt kérdés
Szerintem othon fogok ülni valami buborékosat iszogatva , és nézem a híradóban a sok kretént ahogy kukákat gyújtogatnak . És ti ?

2012. máj. 4. 17:52
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Ez a nap karácsony előtti péntek (karácsony = kedd, szerda), ezért 21.-én még valószínű az utolsó roham az üzletekben az ajándékok, esetleg már csak a csomagoló-papirok hasonlók után. No meg mi kell még a többnapos kajáláshoz a konyhába, mi az, amit még venni kell. Kész bolondok-háza lesz. Nem is tudom, túlélem-e? :))
2012. máj. 4. 18:00
 2/12 anonim ***** válasza:
Miért fognak kukát gyújtogatni akkor?
2012. máj. 4. 18:07
 3/12 anonim ***** válasza:
Én reptoidokkal fogok harcolni!
2012. máj. 4. 18:12
 4/12 A kérdező kommentje:
Tudod vannak ezek a turbó világvége fanatikusok akik ha márcsak egy hullócsillagot látnak egy perc múlva már ássa a bunkert az idegeninvázió miatt .Na egy éve ezeknek sikeresen beinnyegciózták 2012-t . És mint ahogy az előző világvége jóslatoknál is ezek majd biztos az utolsó nap elkezdenek utca partizni .
2012. máj. 4. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Majd Dec 22.-én jót röhögök rajtuk.
2012. máj. 4. 19:51
 6/12 anonim ***** válasza:
lesznek ilyen emberek de nem olyan sokan mint gondolod a legtőbb ember nem hisz ebben a világvégében. sokan csak szeretnék a véget érne a világ.
2012. máj. 4. 20:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Itt borús, esős lesz az ég, és a szobában fogok ülni.
2012. máj. 4. 21:08
 8/12 anonim ***** válasza:

A reptoid hajók megjelennek az égen, a legtöbb ember a Földön tehetetlen lesz... Csak páran fognak akkor tudni a reptoid invázióról, mivel nem jutott el mindenkihez a hír. A jövőbeli Ellenállás szervezetből Szenthelyi Árpád hősiesen beveti megszervezett egységeit annak reményében hogy legyőzheti kissé sok idő alatt a reptoidokat.

Eközben Magyarországon ahol tudnak a reptoid invázióról és hittek eddig benne ott eléggé fel lesznek készülve, sok helyen mindenféle egyedi berendezés, és pár helyen meg csak pár átlagos berendezés, de akik tudtak róla és hittek benne eddig azok mind fel lesznek készülve.

Eközben Szenthelyi Árpád több napig hősiesen harcol a reptoidokkal, több hónapig, sokszor meg fog lepődni mivel a reptoidok persze sokkal fejlettebbek lesznek mint várta. A végén sajnos az Ellenállás elbukik mivel nem lesz olyan felkészült, de jön 404 a plejádokkal, most már csak pár napos harc, de ezt a harcot nem tudni egyelőre kik fogják nyerni, a reptoidok is nagyon erősek, de a plejádok sem gyengék, viszont a reptoidokat legyengítette a több hónapos harc az Ellenállással.

2012. máj. 5. 21:57
 9/12 yossarian44 ***** válasza:
Nekem a dec.22-e lesz jó, amikor sírva megyek dolgozni... a sok hülye meg pislog, hogy miért nem lett vége a világnak.
2012. máj. 6. 12:41
 10/12 anonim ***** válasza:
22.-e szombat. Biztos, hogy nem kell menni dolgozni! Vagy, mit dolgozol?
2012. máj. 6. 13:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!