Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Normális ez? (többi lent)

Normális ez? (többi lent)

Figyelt kérdés
Van egy 18 éves bátyám,akit hetente 1-2 alkalommal látok.Nem azért mert nem lakik velünk,hanem mert csak akkor jön haza.Csak megfürdik,telezabálja magát nyom egy puszit az arcomra és lelép.Van egy 21 éves barátnője,és egyfolytában vele bulizik.Persze nagyon jó arc,mindig itthon hagyja a PSP-jét nekem,hogy hagy játszhassak vele.De nekem nem a PSP-je kell.Mindig dolgozik,van pénze,és nem zavarna,ha a saját lábára állna,de nem a barátnője szüleinél.Változni fog ez?Kinövi?Vagy ez már egy állandó állapot?11/L

2012. ápr. 22. 15:52
 1/2 anonim ***** válasza:
Változni fog. Az emberek folyton változnak a körülöttük lévő emberek hatására. Mindenki változik. Te is én is mindenki az élete során. Van aki jobban változik van aki kevésbé.
2012. ápr. 22. 15:56
 2/2 anonim ***** válasza:

"Ezotéria-->egyéb kérdések"...atyaég.

Nem te vagy az anyja,drága!Azt csinál,amit akar.

2012. ápr. 22. 17:29

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!