Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Bármire mondom, hogy "soha",...

Bármire mondom, hogy "soha", valóra válik. Miért?

Figyelt kérdés
Észrevettem, hogy amit nem akarok, és amire azt mondom, hogy soha nem tenném meg, soha nem akarom ezt, stb.. az valóra válik :S
2012. ápr. 18. 07:10
 1/5 anonim válasza:
szerintem azert mert annyira arra a rosszra koncentralsz hogy ugymond "bevonzod" az ieneket.... velem ez tortenik neha es nekem ezt szoktak mondani
2012. ápr. 18. 07:13
 2/5 A kérdező kommentje:
Ezzel együtt hogy mondom, hogy soha, mindig beletörődöm hogy igen.. ez már soha nem lesz így pl.. és egyszercsak úgy lesz :O
2012. ápr. 18. 07:19
 3/5 anonim ***** válasza:
Akkor ha azt mondod, hogy soha nem lesz ötösöd a lottón, jövő héten nyersz? Ha azt mondod, soha nem leszel boldog, akkor reggel arra ébredsz, hogy boldog vagy? Butaságon agyalogsz!
2012. ápr. 18. 07:38
 4/5 Smartguy86 ***** válasza:
Belemagyarázás. Inkább kezdd el hozzászoktatni magad a tudathoz, hogy mindenért te felelsz az életben, és ne próbálj a történéseknek más magyarázatot találni, főleg ne légből kapott ezoterikus magyarázatot, mert az egy dologhoz fog vezetni: nem fogod vállalni a felelősséget a saját hibáidért és keserűségben/depresszióban fogsz tengődni és meghalni...
2012. ápr. 18. 07:48
 5/5 anonim ***** válasza:
Sohase mondd, hogy soha. Ez egy bölcs mondás. Minden lehet, ha akarjuk, ha nem. És az ember változik, ez nyílvánvaló. Ha kicsi korodban nem szeretted a spenótot, lehet, hogy nagykorodban szeretni fogod. Tehát soha ne mondd, hogy soha.
2012. ápr. 18. 23:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!