Van itt valaki akinek van valamilyen kepessege? Kiskoratol jelenlevo vagy kifejlesztett?
Igen,23 éve érdekel ez a témakör,nagyon sokat olvastam,tanultam.Az agykontroll elsajátításával kezdtem,könyvből(most már tudom,miért ódzkodtam ösztönösen a közös meditációtól )utána következett a TAO,Védák,Fehér mágia,Reiki,bioenergia,gyógynövények,gyógyító színek,
gyógyító kristályok,stb.A kezemmel érékelem a beteg területeket a hőmérséklet alapján,látom a problémás területet (csak behunyt szemmel)különböző színü energia átadással,többször volt sikerélményem.Ha valakinek fájdalmas terület van a szervezetében,gyakran én is érzem a fájdalmat azon a részen.Elöször azt hittem bekattantam
mert ez képtelenség,de azóta számtalanszor bebizonyosodott,hogy tényleg működik.Soha nem kérdezek semmit,s azt sem mondom el mit fog érezni az illető,csak a végén kérdezem meg mit érzett?,s utána mondom el,én mit láttam.Így fel sem merülhet,hogy bebeszélem a másiknak,mit kellene éreznie,s számomra is fontos visszaigazolás.Csak barátoknak,ismerősöknek segítek ilyen módon,s nekik is elmondom,ne beszéljenek róla,mert úgyis letagadom.Ha sikerül segítenem engem ez tesz boldoggá,nem akarok "ipari" természetgyógyász lenni.Egyebként sem alkalmas a nap miden szakasza a gyógyításra,ezért néha megkérdőjelezem a rendelővel ,nyitvatartási idővel rendelkező gyógyítókat.Persze az is lehet,hogy ők magasabb szinten állnak,mint én.A dédnagymamám falusi parasztnéni volt,akinek gőze sem lehetett az anatómiáról,vegyi hatásokról,egyebekről.Mikor kicsi voltam gyakran nyaraltam náluk,állandóan körülötte sündörögtem,sokan jártak hozzá.(abban az időben hetente egyszer jött ki az orvos a faluba)4-5 éves lehettem,csodálattal néztem hogyan rak helyre kiugrott vállakat,illeszt össze törött csontokat.A nyári konyha ahol lakott tele volt aggatva száradó gyógynövényekkel.Egyszer mágiát is láttam ami egy kisbabát gyógyított meg.nagyon szerettem őt,s most sok kérdésem lenne hozzá,amit már nem tudok feltenni..Aki nem hiszi el ,szíve joga -attól a tények még tények maradnak.
Omg 2 normalis valasz? Csipjetek meg!:D
Mindjart ratokirok privatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!