Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Tithonia? Város a Marson?

Tithonia? Város a Marson?

Figyelt kérdés

Mi a véleményetek erről a marsbéli városról?

[link]

Létezhez? Nekem nagyon valóságosnak tűnik a képek alapján, nem hinném, hogy ez is csak természeti képződmény lenne mint ahogy a Marsi Arcra mondják ( szerintem az is egy ősi civilizáció emlékműve )

Kik építhették? Az oroszlánfélék, akik a szfinxet is emelték? Vagy talán a reptoidok? Esetleg ez egy marsbéli emberi támaszpont ( ma már tény, hogy az emberiség 1962-ben a Marsra is eljutott )?

Mivel ez a kérdés az Ezotéria kategóriában van, azon belül is az UFO észleléseknél, CSAK olyan írjon, akit érdekel ez a téma, a szekptikusoknak nem értem miért sajátos perverziója, hogy itt lógnak és osztják az észt meg trollkodnak... ne unatkozzatok már ennyire

15/F

2012. ápr. 11. 15:33
 1/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom létezik e marsi civilizáció, de ezen a képen kizárólag szélerózió által létrehozott képződményeket látok.

A lentebbieken pedig hajdani víz jelenlétére utalókat. Nem szkepticizmusból mondom, csak tanultam némi geológiát is.

2012. ápr. 11. 15:47
 2/10 A kérdező kommentje:
Pedig a kikötő és a szobor képe világosan kivehető. nem is a fenti és a legalsó képeket kell nézni hanem azokat ahol a várost mutatják be, de az is lehet, hogy már elhagyták a várost a lakói, és a házakat rombolta le a természet.
2012. ápr. 11. 15:52
 3/10 anonim ***** válasza:
Jaj hogy lenne már? 4 milliárd éve nem volt ezen a bolygón élet, semmi sem adott arra hogy az értelmes életnek bármilyen esélye lenne.Oroszlánfélék? A szfinx azért ilyen mert az ókori Egyiptomban ilyen kitalált isteneket/ mitológiai lényeket imádtak.
2012. ápr. 11. 18:04
 4/10 anonim ***** válasza:

nézd csak, én észosztás helyett megkerestem például az "Arc" nagyfelbontású képét:

[link]

jé, ezek közönséges dombok, amik messziről vagy alacsony felbontású képeken, amiket mindenhol meg lehet találni, arcnak tűnnek...

Már valahol, pár hónapja, a Tithoniáról készülteket is megtaláltam, de most nem találom a pontos hivatkozást :(, de ha lesz időm megkeresem....

Az is csak valami játék a kisfelbontású képekkel, amiken városnak vagy épületnek _tűnő_ alakzatokat találtak, majd ezeket felhasználva meg berajzolgatva elkezdték terjeszteni, hogy hú "város/épület a marson".

Az a probléma, hogy a régi, több éves kamu fórumokat, cikkeket nem törli, frissíti senki az internetről, ha kiderül az átverés, így ha valaki megtalálja azt nagyon könnyen megtéveszti... pláne a fiatalokat akik még nem ismerik az ilyen dolgokat...

2012. ápr. 11. 18:24
 5/10 anonim ***** válasza:

[link]

A képen két nasa munkatárs látható, amint holdfotókat tanulmányoznak, (az hogy nasa dolgozók leellenőrizhető, ha valaki nagyon lusta megkeresem neki), amit nézni kell az a férfi asztalon lévő kezénél a kép, ha nem látszik kicsit zoomoljatok rá. Az mi? Vagy a holdon az a legfontosabb hogy a saját magunk által felküldött mesterséges tárgyakat fotózzuk? Na ezt nem veszem be, hogy az egy robot vagy ilyesmi, pedig nyilvánvalóan mesterséges. Ha valaki tud rá megfelelően alátámasztott magyarázatot azt szívesen fogadom. Üdv.

2012. ápr. 12. 03:25
 6/10 anonim ***** válasza:

5-ös:

én azt nem értem, hogy miért csak a kép terjed, de az eredeti forrása nem?

[link]

A másik dolog amit nem értek, hogy miért nem terjed a többi kép, amin sokkal tisztábban lehet látni, mi is van rajta ???

Egyébként látszik is a szereplők arcán, hogy megszakadnak a nagy titkok súlya alatt...

[link]

[link]

[link]

Most már csak ki kell deríteni miért van rányomtatva, vagy ráfirkálva az a négyzet?

De tényleg érdekes, hogy oldalról fényképezve úgy néz ki, mintha egy szögletes tárgy teteje lenne...

Ezt hívják úgy, hogy optikai csalódás...

Persze már videó is van róla ránagyítva a nagy titokra, az oldalnézetes képen...

Mondjuk ha én lennék a NASA főura, a 10. ilyen hú-mivan-a-képen eset után megtiltanám a képek kiadását....

Tőlük jön a nagy része az űrfelvételeknek, de nyilván közben megszakadnak a titoktartásban...

Egyébként jó buli lehetett...

2012. ápr. 12. 11:00
 7/10 anonim ***** válasza:
Szakáll: Az eredeti forrást is küldhettem volna, mint mondtam nem volt kedvem keresgélni, ha valaki nagyon akarta volna megkerestem volna. Én azt nem értem, hogy az oldalnézetes képnél látszik, hogy ilyen optikai csalódás nem jöhet létre, legalábbis nem egy rányomtatott vagy rárajzolt négyzetnél, tehát a négyzet alakú valami szerintem ott van, a holdon, nem pedig rárajzolták, ezt könnyen ellenőrizni tudja akinek van egy nyomtatója... Felteszem, ha mégis rárajzolták, mi a lényege egy nagy négyzetnek, amelynek közepén van egy kisebb, körülötte pedig még 12 pont, vagy még kisebb négyzet? Ennek mi a magyarázata? Abba ne menjünk bele hogy miért szakadnak meg a titoktartásba, vagy épp miért nem..
2012. ápr. 12. 23:00
 8/10 anonim ***** válasza:

na küldtem egy mailt a názás csávónak, meg magának a Názának, meg a názáreti Jézusnak, utóbbi email címét különösen nehéz volt megszerezni :D

kíváncsi vagyok válaszolnak-e?

kértem, hogy magyarázza el részletesen mit is látunk a képen...

meg ha lehet gyűjtsék egy külön oldalon az ilyen dolgokat...

2012. ápr. 13. 01:13
 9/10 anonim ***** válasza:

EMBER NEM JART A MARSON !!!!!! (meg amugy a kepek amiket

mutattal azok szelerozio hatasai, de a reptoidok tenyleg

kolonizaltak a marsot,

2012. ápr. 30. 22:06
 10/10 anonim ***** válasza:
Ez az oldal is tele van olyanokkal, akik mindent elhisznek a Nasa-nak, mert híres, és biztos, hogy igazat mondanak, mert ők nem hazudnak. Minden képet átvizsgálnak, mielőtt közzé teszik.
2013. dec. 5. 11:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!