Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért ilyenek az álmaim?...

Miért ilyenek az álmaim? (lent bövebben)

Figyelt kérdés
Miért vannak olyan összekutyult, fura álmaim? Pl volt olyan régen hogy azt álmodom hogy repülök, én vagyok az, de közbe meg mintha egy kompjúteres játék lenne és nyomom a billentyú gomjbait hogy repüljek, és így néha én voltam az, néha meg komjúter játék szereplö. Meg olyanok az álmaim, hogy mintha nem is én lennék, nem érzem magam, minden olyan mintha egy film lenne, de mintha én írányítanám. És olyan mintha kihagyna pát dolgot, pár részletet. Meg néha nem is engedi hogy én írányítsam a dolgokat, például nem tudok futni, repülni stb.
2012. ápr. 10. 19:51
 1/5 anonim ***** válasza:

Ez teljesen normális. Az álmok mindig kuszák, mivel az agy nem összeillő élményeket próbál feldolgozni.

Amúgy meg lehet, hogy kicsit kevesebbet kéne számítógépes játékok előtt ülnöd.

2012. ápr. 10. 20:13
 2/5 anonim válasza:

Álomban repülni: Kiegyensúlyozottak leszünk a következő időszakban.

Ha repülés közben lezuhanunk, azt figyelmeztetésként kell értelmezni. Legyünk óvatosak az elkövetkező napokban veszélyes helyzetbe kerülhetünk.

Egyesek szerint vigyázni kell mart ha álmunkban repülünk el is hagyhatja a lélek a testünket és meg is halhatunk ha nem sikerük visszatérnie..

Nekem olyan volt, hogy kocsival mentem és elkezdtem repülni vele, éreztem álmomban, hogy baj lesz és fel akartam ébredni.. volt egy üveg ajtós szekrény a szobában és pont felé fordultam amikor aludtam. Arra koncentráltam hogy felébredjek ekkor láttam magam a szekrény üvegén ahogy elkezdek süllyedni az ágyba amikor elértem az ágyat pedig felébredtem.. Mit ne mondjak be sz.rtam egy kicsit:)

2012. ápr. 10. 20:20
 3/5 TomMunk ***** válasza:
Az álmok már csak ilyenek, az agyunk irányít és általában a velünk történt események, gondolataik fura összefüggései. Én már voltam depressziós egy napig, mert azt álmodtam, hogy minden barátomat megöltem, és láttam őket meghalni (katonaként), aztán fejbe lőttek, és mivel nem haltam meg, ezért másfél évig kómában feküdtem. Aztán jöttem csak rá, hogy valószínűleg a délutáni velük lógás, és az esti túlzásba vitt BATTLEFIELD eredménye volt.
2012. ápr. 10. 21:01
 4/5 anonim ***** válasza:

A sima álmokat sose irányítod amúgy se. Függetlenül attól, hogy kívülröl vagy elsö személyben látod magad.

Ha irányítani szeretnéd az álmaid, arra ott a tudatos álmodás :)

www.tudatos-alom.hu

2012. ápr. 10. 21:24
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :) Sokat segítettek c:
2012. ápr. 11. 22:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!