Miért ilyenek az álmaim? (lent bövebben)
Ez teljesen normális. Az álmok mindig kuszák, mivel az agy nem összeillő élményeket próbál feldolgozni.
Amúgy meg lehet, hogy kicsit kevesebbet kéne számítógépes játékok előtt ülnöd.
Álomban repülni: Kiegyensúlyozottak leszünk a következő időszakban.
Ha repülés közben lezuhanunk, azt figyelmeztetésként kell értelmezni. Legyünk óvatosak az elkövetkező napokban veszélyes helyzetbe kerülhetünk.
Egyesek szerint vigyázni kell mart ha álmunkban repülünk el is hagyhatja a lélek a testünket és meg is halhatunk ha nem sikerük visszatérnie..
Nekem olyan volt, hogy kocsival mentem és elkezdtem repülni vele, éreztem álmomban, hogy baj lesz és fel akartam ébredni.. volt egy üveg ajtós szekrény a szobában és pont felé fordultam amikor aludtam. Arra koncentráltam hogy felébredjek ekkor láttam magam a szekrény üvegén ahogy elkezdek süllyedni az ágyba amikor elértem az ágyat pedig felébredtem.. Mit ne mondjak be sz.rtam egy kicsit:)
A sima álmokat sose irányítod amúgy se. Függetlenül attól, hogy kívülröl vagy elsö személyben látod magad.
Ha irányítani szeretnéd az álmaid, arra ott a tudatos álmodás :)
www.tudatos-alom.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!