Milyen Reptoidekről szóló könyveket tudtok?
Figyelt kérdés
fel kellene frissíteni a könyvtáramat, most az ezotéria polcnál tartok. Már nagyon sok könyvem vankis szűrkékről és galaktikus federációról, de így Reptoidekről nincsen. Milyet ajánlanátok.2012. ápr. 9. 02:04
1/31 anonim válasza:
Verne Gyula-Raptoid a szomszédom?
Ha elolvasod,gyanus lesz minden szomszédod.A könyv felveti a kérdést,a Raptoidok itt élnek közöttünk?
2/31 anonim válasza:
Gárdonyi Géza:egri Raptoidok,a középkor egyik legnagyobb alakváltó reptoid invázió kudarcáról szól,rendkívül részletes...az Ellenállás kiadónál megrendelheted.
3/31 anonim válasza:
Mikszáth Kálmán - A reptoid város
4/31 anonim válasza:
Rakasd át a kérdésedet a Humor kategóriába!
Reptoidok nincsenek, valaki egy itt feltett "hülye" kérdésre adott egy vicces választ. Mások elhitték, hogy vannak, azóta íme: már a könyvet kered róluk!
No erre mondják: "Nagy az Isten állatkertje" még reptoidok is élnek benne!
5/31 anonim válasza:
Asimov néhány elveszett műve amit az Ellenállás megtalált: Alapítvány és a Reptoid, Én a Reptoid, A mezítelen Reptoid, A Pozitron Reptoid, A reptoidok is.., A Reptoid gyermeke és a legfontosabb egy prófécia jellegű műve: A második Reptoid invázió
6/31 anonim válasza:
Na és a pál utcai reptoidok?!Alapmű!
7/31 anonim válasza:
Amikor gyerek voltam, láttam valami utcai standon egy raptoidos könyvet, baszomnagy gyíkfej volt rajta, címét nem tudom.
8/31 anonim válasza:
Kosztolányi: Édes Reptoid
Petőfi: Anyám reptoidja (vers)
Móricz: Légy reptoid mindhalálig
9/31 anonim válasza:
az a Süsü a reptoid című hiánypótló kiadvány...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!