Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Magyarázatot kérek?

Roberto Gamma kérdése:

Magyarázatot kérek?

Figyelt kérdés
Mostanában egyre több dolgot látok elöre valamikor csak pármásodpercre előre de van olyan hogy fülentek és bekövetkezik, de mikor kimondom már érzem hogy befogjöni, a barátaim már nemnagyon akarnak kártyázni velem mert 90%ban feltudom sorolni a kártyát a kezukben, és napi rendszereségel van de javűm.1989.11. 07 szűletem és sokszor teljesen magamnál vagyok álmomban és olyankor áttudok menni más álmaiba szerintem vagyis nemtudom mivan velem amire gondolok megteremtödik. Segits?
2012. ápr. 1. 02:10
 1/6 anonim ***** válasza:
Én álmomban látok 1 másodpercre egy képet, és azt mindig meglátom a valóságban. De amúgy miért kell segíteni, mi ezzel a probléma?
2012. ápr. 1. 09:13
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Segítek, ha privátba elküldöd a lottó 5-ös nyerőszámait!
2012. ápr. 1. 09:42
 3/6 Diavolino44 ***** válasza:

Jah próbáld ki pénzben a Texas holdemet!! :D

Amúgy meg ne csodálkozz rajta, próbáld meg leleplezni hogy csak az agyad próbál becsapni vagy tényleg valami történik s akkor meg fejleszd!

2012. ápr. 1. 11:44
 4/6 anonim ***** válasza:
Magyarázat.
2012. ápr. 1. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem elraboltak az UFO-k! :D
2012. ápr. 2. 15:49
 6/6 anonim válasza:
Tudod, azt mondják, ahol Isten elvesz valamit, ott mást ad cserébe. Szerintem te ezt a képességet kaptad a helyesírásodért cserébe.
2012. ápr. 3. 16:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!