Miért vannak ezek a dolgok?
hű... szép élmények.
Szerintem a várban egyszerűen nyitott voltál, és megérezted az épületben megmaradt emlékeket. A régi épületek rengeteg lenyomatot őriznek, néha egyértelműen meg is mutatkoznak.
Nagyon furcsa érzés, amikor az ember megnyílik, egyszerűen kevésbé érzi a testét, mégis jobban tudatában van mindennek.
Másik ötletem a dologra, az azon alapul, hogy elődeinktől nem csupán genetikai tulajdonságokat öröklünk, de emléklenyomatokat, tapasztalatokat is, így a nagyapád erős benyomásai lehet hogy benned is, bár értelemszerűen tompábban, másként, de megmaradtak.
A reinkarnáció szerintem eléggé megmagyarázza. Ha esetleg nem hiszel benne, akkor én is javaslom azt az elméletet, miszerint az emberiség kollektív tudatalattijában összegyűlnek emlékképek, főleg rokontól örökölve. Bár szerintem az nem magyarázza az ilyen erős élményeket.
Egy barátnőm meg tűzijátékkor fél nagyon, úgy érzi, légitámadás van, mindig összegörnyed és elbújik, pedig nem élt meg háborút.
Szeritnem nem reinkarnáció.
Hanem a dédnagyapád meg ki tudja kinek mennyi szelleme van rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!