Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy szüntethetném meg ezeket...

Hogy szüntethetném meg ezeket a képzelgéseket vagy miért hallom ezeket?

Figyelt kérdés
Sokszor hallok hangokat, amiket nem tudok hova tenni... Múltkor például megyünk apuékkal haza kocsival... és meghallom a magyar himnuszt. Megnéztem a rádiót. Nem volt bekapcsolva. A szüleim nem hallottak semmit... Van, amikor csak így hirtelen ilyen zeneszámok részleteit kezdem el hallani... Vagy valami teljesen más hangot. Tudom flúgosnak tűnök, de mit tudnék tenni, hogy ezeket ne halljam?

2012. márc. 17. 18:35
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Én is hallok néha beszélgetéseket elalvás előtt. Messziről, és nem értem. De amikor értek is belőle valamit, nem túl érdekes.

Valószínűleg a fáradtságtól lehet, amikor már pihenne a tested, és szeretne alvó fázisba kerülni.

Utolsó: nem, nem betegség, és nem hirtelen jött ki mindenkin. Csak eddig nem volt róla szó.

2012. márc. 17. 19:34
 12/15 A kérdező kommentje:
lehet, hogy igazatok van, mert a himnuszt, akkor hallottam, amikor Balatonról mentünk haza és már teljesen fáradt voltam. Amúgy nem hiszem, hogy betegség lenne, mert nem hatnak a cselekedeteimre csak olyan szokatlan, de már hála az égnek nem hallottam őket egy ideje. xD :D
2012. márc. 17. 19:43
 13/15 Picur84 válasza:
Fura én is így vagyok!!!Lehet hogy ez valami járvány???:-D
2012. márc. 23. 22:16
 14/15 A kérdező kommentje:
Lehet... Álmatlanságitisz a hivatalos neve... *-* xD
2012. márc. 23. 22:26
 15/15 anonim válasza:

én nem szeretném megszüntetni a képzelgéseimet, szerintem ezek is a részeim.

most is hangokat hallok, általában csak este sötétben jön elő nálam is, de nálam nem függ össze a fáradtsággal egyszerűen felbukkannak

2012. márc. 23. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!