Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Kipróbáltátok már a tudatos...

Kipróbáltátok már a tudatos álmodást? Milyen volt? Van valami veszélye?

Figyelt kérdés
2012. márc. 17. 18:35
 1/3 anonim ***** válasza:
Direktbe nem volt, csak tudtam hogy álmodok, amikor meg befolyásolni próbáltam ("Az én álmom az én agyamban úgyhogy az lesz amit én mondok!") vagy felébredtem vagy valami szar történt.
2012. márc. 17. 19:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Én próbáltam, nem volt rossz, és hátrányát sem éreztem.
2012. márc. 17. 19:37
 3/3 anonim válasza:
Nekem már sokszor volt tudatos álmom, általában nagyon jó élményeim voltak. Pl fogyókúráztam a valóságban, de alvás közben, mikor tudatomra ébredtem, azt akartam h legyen előttem egy tányér kakaós kalács:D és megettem, amikor felébredtem, komolyan elgondolkoztam azon, hogy tényleg álom volt-e mert emlékeztem még a kalács ízére, illatára is:) vagy pl ha nagyon akartam találkozni vkivel, akkor álmomban arra koncentráltam, hogy jöjjön oda hozzám, ez is megtörtént:) nem tudom, hogy más tapasztalt-e már ilyet, de nekem pl előfordult olyan eset is, hogy kérdeztem valamit álmomban egy bizonyos személytől, és azt is irányítani tudtam h mit válaszoljon rá, az én gondolataim az ő szájából... persze végig tudtam h álmodok:) hát elég érdekes dolog ez az egész, nem tudom hogy hogyan lehet előidézni, nekem spontán szokott megtörténni. Viszont volt már alvásparalízisem is sokszor, az nagyon félelmetes volt:S
2012. ápr. 7. 15:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!