A Titok c. film segített rajtatok?
18:19: Rengeteg példa volt rá, sőt aki nyerni akart a lottón az csak csinálta a technikát, és rengeteg ember nyert, itt nem a főnyereményre kell gondolni, mindenki arra pályázik, tehát ahhoz rengeteg energia kéne.
Nem kell hozzá sok kitartás, ha tényleg tudatában vagy a dolgoknak, akkor tudod, hogy előbb-utóbb sikerülni fog, és bármit elérhetsz.
Tegyük fel, hogy akarsz egy luxusházat, és egy mobiltelefont. Mi a különbség? Semmi. Az univerzumban minden egyenlő, akár hihetetlenül is hangzik, itt nincsenek határok, és kifogyhatatlan minden ember számára, tehát egy luxusházat és egy mobiltelefont ugyanakkora eséllyel lehet bevonzani, csak a luxusházat az anyagi világhoz való ragaszkodásunk taszítja el, tehát te nagyobbnak állítod be, és ezzel kevesebb energiát fektetsz bele tudatalattiban.
A Vonzás Törvényéről vitatkozni olyan,mintha a vallásról vitatkoznál. Működik-e vagy sem, azt mindenki másként értékeli.
Azok,akik hitetlenek és röhögnek azon,hogy mások ezzel a lehetőséggel élni tudnak,a saját lelki szegénységükről adnak tanúbizonyságot,én meg rajtuk röhögök inkább! :D
Személyes tapasztalatom...a Titok című film maga egy vicc,egy marketingfogás.Szépen meg lett csinálva,el lett adva. Viszont amiről szó van benne,M.Ű.K.Ö.D.I.K.
Nekem működik,minden áldott nap. Nyilván az embernek ehhez ismernie kell a saját határait. Engem motivál az a tudat,hogy ha pozitívabban gondolkodom,pozitív élményeket vonzok magamhoz. Nem kell elrugaszkodni a valóságtól,fel kell ismerni a saját határaidat. Én hasznosítom a Titokról hallottakat-olvasottakat-tapasztaltakat minden nap a munkában, szerelemben (ez a legutóbbi projektem,a vártnál sokkal jobban sikerült,úgyhogy emiatt most nagyon boldog vagyok! :D ), egészségben,ahol épp szükségét érzem.
Ami a legfontosabb: minden a fejedben dől el. Voltam depressziós meg elkeseredett,és oké, nem mondom,hogy csak ez a vonzásos dolog segített,de nagyon sokat hozzátett a személyes motiváció mellett.
Különben is,mit veszíthetsz? Ha van egy vágyad,akkor miért ne próbálnád ki ezeket a technikákat (vizualizáció,pozitív gondolkodás, esetleg az,hogy emiatt átrendezd az egész,világhoz való hozzáállásodat és látásmódodat)? Ha van ilyen lehetőséged,miért ne élnél vele?
Ne hallgass a sok idiótára,akik nevetnek a Titok-fanokon... ők egyszerűen lusták ahhoz,hogy változtassanak az életükön! :)
Sok sikert és kitartást Neked,kérdező!
"Ne hallgass a sok idiótára,akik nevetnek a Titok-fanokon... ők egyszerűen lusták ahhoz,hogy változtassanak az életükön!"
Én azokat tartom lustának, akik gondolatokkal akarnak változtatni az életükön :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!