Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mereana mordegard glesgorv....

Mereana mordegard glesgorv. Tényleg igaz a történet? Folytatás lent.

Figyelt kérdés
Tényleg igaz amit erről irtak? Vajon mi van a 2 perces videóban.? Annyira érdekel de még a 20mp-s videót se néztem meg. Tudtok valami érdekeset még róla? IRJATOK.:D
2012. márc. 8. 16:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Igen,ez igaz.

A videó stimulálja az agyat és megörülhetsz tőle(persze csak az eredeti videótól,amit végleges eltüntettek a netről ami fenn van az csak rekonstrukció).

2013. aug. 6. 08:57
 12/14 Alaque ***** válasza:
lol :D
2013. aug. 8. 00:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Találtam én egy sokkal félelmetesebb videót ami arra sarkall hogy kivájjam a szemeim és elküldjem postán. De ez csak a tényleg erős idegzetűeknek. A neve: Justin Bieber- Baby. Most megyek és megölöm magam, de előtte őt.
2013. nov. 16. 15:17
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem,nem igaz a történet,csak egy kitaláció...

Én már megnéztem mindegyik fajtáját,és nem vájtam ki a szemem,meg nem postáztam el sehova....

Az viszont igaz,hogy a videó megnézése után eléggé nyugtalan voltam,de szerintem ez csak attól volt,mert van hozzá egy legenda is.

De amúgy nem ijedtem meg.

Nyugodtam megnézheted,az eredeti videót úgyis törölték a Youtube-sok,úgyhogy nyugi.:)

2014. márc. 2. 12:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!