Mi a fenéért létezik egyáltalán az idő? És mi az okozója, hogy egyenletesen telik? Létezhetne élet és halál nélküle?
Elnézést, hogy eddig nem válaszoltam...de "időn kívül" voltam. Most visszatérek egy kis időre.
Tehát: mi a "világ működési frekvenciája?
Igazatok van, kicsit önző módon dobálózok a kifejezésekkel. Nehéz is megmagyaráznom. De igyekszem.
Fizikából indítok. Tudjátok, hogy a pc monitorja ha 100hz-s, az azt jelenti, hogy egy másodperc alatt 100-szor takarítja ki a képet és ugyanennyiszer tölti be újra. A világokat a gondolat hozza létre... méghozzá hasonlóan. A Földünk több ezer évig 7,8hz-n működött a 3D-en. Ez azt jelenti, hogy a rajta élő átlagemberek, gondolatai másodpercenként a világuk képét 7,8-szer töltötte be a tudatába. Korábban az 5D-ben ez ennek többszöröse volt. A Kárpát-medence tündéreinek a világ-kép-alkotási frekvenciája 21-22 volt. Ezért volt lényegesen kisebb a tümegük. Néhány éve elkezdtek felállíttani egy frekvencia-szabályzó védőhálót a Föld körül (hogy kik, most mindegy, de nyugi...segítő szándékkal), amitől a világunk élőfrekvenciája lassan emelkedik. Pontosabban azoknak az embereknek a frekvenciája emelkedik, akik ennek jelentőségét felismerve, együttműködnek ezzel a művelettel. Másoké akár csökkenhet is. 2012. decembere óta a szétvált Föld magas frekvenciás része eléri a 13-at. Én is jelenleg mintegy 11-12 között vagyok.
Más világok viszont a saját időmérésüknek megfelelően más-és más frekvencián képesek kinyilvánítaniuk önmaguk és mások számára a világuk látványát. Ezért van az például, hogy nagyon sok világot mi nem is vagyunk képesek látni, csak, ha átállunk az ő frekvenciájukra. Ehhez nyújtanak segítséget példaául az úgynevezett "csillagkapuk", vagy "dimenzió-kapuk". Egyébként a világok időszámítása a szívverés frekvenciájára épül, amely minden intelligens lényben ott ver. Egy szívütés általában egy másodperc. Ez átlagérték, de ez adja az időmérés alapját mindenütt. Nálunk ezt a technika - mint minden mást is -, kissé eltorzította.
Remélem, sikerült egy kicsit megértenetek. Még beszélni róla is nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!