Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi a fenéért létezik egyáltalá...

DemonicEnigma666 kérdése:

Mi a fenéért létezik egyáltalán az idő? És mi az okozója, hogy egyenletesen telik? Létezhetne élet és halál nélküle?

Figyelt kérdés
2012. márc. 8. 06:37
1 2
 11/14 anonim válasza:
ez szerintem meg magyarázhatatlan esemény de nem biztos
2012. márc. 15. 19:55
 12/14 zeronibble ***** válasza:
Talán az összes lehetséges jövő létezik, elővé a döntéseink, választásaink, szándékaink teszik. Talán ugyanez áll a lehetséges múltakra is... Rövid egy ember élete, az orráig alig lát. Ez a kicsike idő-menti megismerés mégis fontosabb nekünk mindennél, igaz? ;)
2012. márc. 29. 22:47
 13/14 zeronibble ***** válasza:
*élővé
2012. márc. 29. 22:47
 14/14 Losselte ***** válasza:

Elnézést, hogy eddig nem válaszoltam...de "időn kívül" voltam. Most visszatérek egy kis időre.

Tehát: mi a "világ működési frekvenciája?

Igazatok van, kicsit önző módon dobálózok a kifejezésekkel. Nehéz is megmagyaráznom. De igyekszem.

Fizikából indítok. Tudjátok, hogy a pc monitorja ha 100hz-s, az azt jelenti, hogy egy másodperc alatt 100-szor takarítja ki a képet és ugyanennyiszer tölti be újra. A világokat a gondolat hozza létre... méghozzá hasonlóan. A Földünk több ezer évig 7,8hz-n működött a 3D-en. Ez azt jelenti, hogy a rajta élő átlagemberek, gondolatai másodpercenként a világuk képét 7,8-szer töltötte be a tudatába. Korábban az 5D-ben ez ennek többszöröse volt. A Kárpát-medence tündéreinek a világ-kép-alkotási frekvenciája 21-22 volt. Ezért volt lényegesen kisebb a tümegük. Néhány éve elkezdtek felállíttani egy frekvencia-szabályzó védőhálót a Föld körül (hogy kik, most mindegy, de nyugi...segítő szándékkal), amitől a világunk élőfrekvenciája lassan emelkedik. Pontosabban azoknak az embereknek a frekvenciája emelkedik, akik ennek jelentőségét felismerve, együttműködnek ezzel a művelettel. Másoké akár csökkenhet is. 2012. decembere óta a szétvált Föld magas frekvenciás része eléri a 13-at. Én is jelenleg mintegy 11-12 között vagyok.

Más világok viszont a saját időmérésüknek megfelelően más-és más frekvencián képesek kinyilvánítaniuk önmaguk és mások számára a világuk látványát. Ezért van az például, hogy nagyon sok világot mi nem is vagyunk képesek látni, csak, ha átállunk az ő frekvenciájukra. Ehhez nyújtanak segítséget példaául az úgynevezett "csillagkapuk", vagy "dimenzió-kapuk". Egyébként a világok időszámítása a szívverés frekvenciájára épül, amely minden intelligens lényben ott ver. Egy szívütés általában egy másodperc. Ez átlagérték, de ez adja az időmérés alapját mindenütt. Nálunk ezt a technika - mint minden mást is -, kissé eltorzította.

Remélem, sikerült egy kicsit megértenetek. Még beszélni róla is nehéz.

2013. dec. 7. 15:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!