Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Hogy lehetne nyilvánosan...

Hogy lehetne nyilvánosan Elégetni LOMINI-t és Tisztánlátó barátait?

Figyelt kérdés
Csóri özvegy szomszédasszonyom rokkant nyugdíjat kap és vonalas telefonról hívogatta a telejósdát, most kipostáztak neki 130.000 Ft-os telefonszámlát. Tudja mindenki, hogy a néni is hibás ,de hogy engedhet az állam ilyen nyilvános rablást??? Jobban kellene büntetni ,mint az uzsorásokat!! Csak bennem volt , remélem más is így látja?
2012. febr. 27. 22:24
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Az ilyen tévés csalókat én is máglyára dobnám!a szélhámosságukkal lejáratják a szakmát, úgy értem, azokat is, akik becsületesen végzik a munkájukat, megérzésből jósolnak,vagy egyéb spirituális tevékenységet folytatnak.

De azok a nézők is hibásak akik képesek ezeket felhívni.Nem értem, hogy lehet olyan ostoba valaki, hogy nem látja, milyen nyíltan csalnak.Még ki sem rakja a kártyát, de már mondja, mi van benne...

2012. febr. 28. 07:52
 22/30 anonim ***** válasza:
ha már ég a tűz, akkor megsüthetném a kormányt is rajta?
2012. febr. 28. 08:00
 23/30 anonim ***** válasza:

Most miért vagy ilyen? Mi felhívtuk Lominit, kértünk anyagi rontáslevételt és azóta gazdagok vagyunk! XD (Nem, de tény hogy a húgom poénból betelefonált, csak hogy megnézze, milyen. Az a röhej, hogy felvette valami nőci, húgom bemondott valami kamu nevet és hogy mit szeretne, a nő meg felírta, hogy majd később elvégzik a rontáslevételt... De szánalmas...)

Komolyra fordítva a szót, tényleg az baj, hogy folyton van, aki betelefonál és elhiszi, hogy ez működik. Ezzel lejáratják azokat, akik ténylegesen ezzel foglalkoznak, és értenek is munkájukhoz. Mert vannak valódi jósnők, gyógyítók, stb, de ők csak személyesen tudják elvégezni az ilyesmi feladatokat. TV-n keresztül nem működik.

Talán megpróbálhatnátok egy szívhezszóló levelet írni az illetékeseknek, hogy engedjék el az összeget, mert a néni öreg, szegény, stb... A nagyimnak egyszer sikerült így kisírni valamit egy fejesnél. Egy próbát megér! Sajnálom szegény nénit. :(

2012. febr. 28. 09:44
 24/30 EagleHUN ***** válasza:

Fölháborító! Működő jóslás, rontáslevétel, meg ilyenek nincs, még élőben sem, maximum trükköznek, általánosítanak, következtetnek, a TV -sek még ezt sem! Az egész rablás, az összes csaló! Bolond aki bedől ilyesminek.

Szerintem simán lehetne perelni őket. A kormánynak meg szabályoznia kellene hogy ha gépi hangot kell hallgatnod vagy várakozó zenét és nem élő személyt akkor maximum 2Ft/perc-et számlázhatnak, abból is 1Ft adó!

A perhez bizonyítékként hangfelvételt kell készítened.

A TV ügyvédjének hangfelvétele már alkalmas lenne. (Az egyik előző linken nézhető.)

(Hozzászólásom a csontkovácsra, akupunktörre nem vonatkozott)

2012. febr. 28. 10:05
 25/30 A kérdező kommentje:
Dr Kovács András Táltos, Csontkovács is benne van az ezo tv-ben. Plusz nagy vagyonra tett szert azzal,hogy táltos cseppeket árult fél decis kiszerelésben, ami 2000 Ft-ba került és semmi nem volt csak ízesített víz..
2012. febr. 28. 11:01
 26/30 EagleHUN ***** válasza:
Hoppá tévedtem, látod itt a bizonyíték hogy nem nézem az EzoTV-t. Hát akkor minden ezotérikus csaló!
2012. febr. 28. 11:03
 27/30 A kérdező kommentje:
100 % -ig
2012. febr. 28. 11:10
 28/30 anonim ***** válasza:
Tisztanlato, amelyik valoban az, aminek nevezi onmagat, az soha nem fog ilyen munkat elvallalni! Ezek csak "becezett" tisztanlatok, de a tudasok messze van a valoditol.
2012. febr. 28. 13:50
 29/30 A kérdező kommentje:
EagleHUN Köszönöm szépen a kommentedet ,Sokat segített , elgondolkodtam sok mindenen.
2012. febr. 28. 19:05
 30/30 anonim ***** válasza:

Nézzük :

Ami jó. Nem viszik el az elektronikai berendezséeket és bútorokat az ingóságot, mert a mai reál értéke zéró.

Ami baj. Inkasszóznak és elárvezrezik a lakást áron alúl bőven.

2012. márc. 1. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!