Ki a csuda dörömböl az ablakon?
Figyelt kérdés
Már nem előszőr fordu elő, hogy dörömbölnek az ablakon, de nincs ott senki, persze nem is lehet, hiszen a II. emeleten lakunk.2012. febr. 18. 16:01
11/21 anonim válasza:
nekem is szokott dörömbölni az ablakom tömbházban lakom és az a hangrobbanástól van elmegy a repülő és a hulláma megrezegteti az ablakot nem csak nálad van ilyen
12/21 anonim válasza:
Én vagyok az! Mivel ha az ajtón dörömbölök nem engedsz be!
13/21 A kérdező kommentje:
gerykelf
Erre nem gondoltam. :-)))))))))
2012. febr. 19. 08:58
14/21 A kérdező kommentje:
Nemcsak éjjel, volt hogy nappal olvastam a szobában és akkor is olyan volt, mintha bezörögne valaki az ablakon. Repülő nem ment akkor.
2012. febr. 19. 08:59
15/21 A kérdező kommentje:
Nem kopogás, hanem olyan, mint amikor ököllel ütik az ablakot.
2012. febr. 20. 15:08
17/21 Shai-Hulud válasza:
Ez a szél játéka. A légörvények okozta gyors nyomásváltozások rezonanciát okoznak, és az ablaktábla rezgése kelti ezt a hangot.
Pedro
18/21 A kérdező kommentje:
Akkor is ha nem fúj a szél?
2012. márc. 6. 07:06
19/21 A kérdező kommentje:
Ki az a slendermann?
2012. márc. 6. 07:06
20/21 anonim válasza:
Az pofátlankodik biztos a környéken.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!