Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Miért gondolja mindenki, hogy...

Miért gondolja mindenki, hogy a Reptoidok építették a Nagy piramist, pedig az Oroszlánfélék voltak?

Figyelt kérdés

Mindenhol azt írják neves külföldi UFO-kutató siteok, hogy az Annunakik azaz a Reptoidok építették a Gízai nagy piramist ? Pedig ha jobban meggondoljuk az Oroszlán faj építette.

Ma nem tudnánk így megépíteni, ilyen szabályosan lehetetlen még a mai technikával is, így nyílván idegenek építették, akik az orion övből jöttek, de mint tudjuk az Istenek azaz az Annunakik a Nibirú lakói, így nem ők voltak.

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=4TAvZZ8pIIw

[link]

[link]

[link]

mondjuk, engem zavar, hogy már minden neves külföldi UFO-S oldalon, minden főldi építményt a Reptoidoknak tulajdonítanak, pedig járt itt más is. Itt a másik elmélet. [link]

[link]

Szerinted melyik az igaz ? Hogyan vélekedsz ? Mit hallottál ? Minden itteni guru véleménye érdekelne. Árpád,Zoltán,Kvantumfizikus,Fisz,44. Meg még aki van.

2012. febr. 9. 19:36
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:
És mortantól kéretik a kérdés lényegére koncentrálni.
2012. febr. 12. 03:49
 32/40 anonim ***** válasza:

"Nálad komolyabb szakértők serege meg is vizsgálta. "

Honnan tudod, hogy én mennyire vagyok komoly?

na mindegy, idiótákat kár győzködni. Főleg olyat, aki azt se tudja mi az a teodolit, de azt hiszi mindent tud a pontosságról...

2012. febr. 12. 16:23
 33/40 A kérdező kommentje:

Na kb az mennyire szakértő, aki azt sem érti, hogy lehet követ, téglát stb építőanyagot egymásrahelyezni úgy hogy közben hézagok vannak :xD) Rád fér némi szaktudás.

A nagy piramis eltér méretében és pontosságában a többitől, annyira hogy az már egy gyermeknek is szembeötlő. Mi tőrtént ? Az első hatalmas piramist felhúzták, aztán elfelejtettek minden építészeti tudományt ? Teljesen más a nagy piramis, nincsenek feljegyzések az építkezésre vonatkozóan és nem látszik az emberi fokozatosság tudománya sem, azaz a semmiből kerűlt elő.

2012. febr. 12. 18:46
 34/40 anonim ***** válasza:
92%

"Na kb az mennyire szakértő, aki azt sem érti, hogy lehet követ, téglát stb építőanyagot egymásrahelyezni úgy hogy közben hézagok vannak :xD) Rád fér némi szaktudás."

Ha hézagok vannak benne, az már régen rossz, az az épület gyorsan összedől. Ha hézagok vannak azt ki kell tölteni (pl. tégla esetén habarccsal). Ne szólj bele olyanba, amihez nem értesz.

"A nagy piramis eltér méretében és pontosságában a többitől, annyira hogy az már egy gyermeknek is szembeötlő."

És mi a helyzet az oldalai mentén lévő 15 cm-es különbséggel? A csúcsa pedig 3 fokkal arrébb van, mint geometriailag szükséges lenne.

" Mi tőrtént ? Az első hatalmas piramist felhúzták, aztán elfelejtettek minden építészeti tudományt ?"

Az első piramis nem a nagy piramis volt, hanem a Szakkarai Dzsósszer piramis (tudod a nagy lépcsős, Imhotep volt a főmérnök)

"Teljesen más a nagy piramis, nincsenek feljegyzések az építkezésre vonatkozóan és nem látszik az emberi fokozatosság tudománya sem, azaz a semmiből kerűlt elő."

De látszik: masztaba-> lépcsős piramis->piramis. A másik kettő mellette lévő pedig kisebbek. Ennek több oka is lehet, elsősorban gazdasági okok.

Mint említettem, szakmabeli mérnök vagyok. A kérdés felkeltette az érdeklődésemet, ezért utánakérdeztem a dolognak egy egyetemi tanáromnál (Dr. Farkas József, Geotechnikai tanszék, [link] a tanszék honlapja, itt megtalálod, és láthatod, hogy nem hazudok, remélem megfelelő referencia már neked). Ő mondta, hogy hogyan építették a piramist, és emberi munkával tökéletesen megoldható volt az egész. A köveket kőrámpán vitték a helyére, melyet később "lefaragtak" a piramisról (elbontották). A rámpaelemek egy része a közeli kőbányában máig megtekinthető. A pontosság simán kivitelezhető (főleg mivel nem tökéletesen pontos, ma ennél pontosabbat is építhetnénk).

Arról hogy ET-k építették volna csak annyit: mégis mi a tosznak építenének egy hatalmas kőgúlát?

2012. febr. 16. 20:37
 35/40 Tedzsasri ***** válasza:

SZerintem a Nagy piramist,meg a Szatyayugaban ,vagyis tobb mint 4 millio evvel ezelott epitettek az emberek.

A Vedakban azt irja ,h akkor az emberek hatalmas misztikus erovel rendelkeztek,akkoriban meg mindenki vallasos volt es a felistenek szerettek lelatogatni a Foldre,a fenti bolygokrol.Ezt a Bibliaban es a VEDAKBAN is megemlitik.

Akkoriban az emberek nagyon inteligensek voltak es hatalmas memoriaval rendelkeztek,ha elmondtal egy 500 oldalas konyvet neki,utanad mondta szorol-szora es atadta barkinek azt a tudast.

De sajnos az emberek visszafele fejlodnek ezert jelenik meg a VEDAK tanitasa is leirva ezelott 5000 evvel.

A Foldre csak a lenti bolygokrol latogatnak ide,ott naluk sosincs feny,oda nem sut a nap,a fenti bolygokrol nem,mert nekik olyan lenne mintha egy nyomor tanyara jonnenek.De azok ha jonnek magukkal torodnek nem az embereknek epitenek,es nekik a fold melyeben van a bazisuk,mert zavarja a feny oket.

2012. febr. 22. 14:35
 36/40 anonim ***** válasza:
4 millió éve még nem voltak emberek. Az első tényleg embernek nevezhető lény, a Homo habilis 3 - 2,5 millió éve jelent meg.
2012. febr. 22. 16:05
 37/40 anonim ***** válasza:

Én meg azt nem értem ennyi értelmes ember miért foglalkozik raptoid mániással.

Azért csinálja, hogy egy jót nevesen rajtatok. Igaz neki köszönhetően én is jót szórakoztam.

Raptoid nem létezik, ezért nem építhetett semmit, hogy ne térjek a témától. + Oroszlán féléknek nincs kezük, csak mancsa, ezért nem építhetett semmit!

2012. febr. 22. 16:47
 38/40 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, kedves kérdező, de neked mi a foglalkozásod, hogy ennyire "szakértőnek" hiszed magad azért, mert az interneten olvasgatsz mindenféle önjelölt történésztől, régésztől és állítólagos építésztől forráskritika nélkül, bár az ilyen önjelölt tudósok nem is szoktak forrást megadni, hogy mire is alapozzák a hipotéziseiket. Én végzett történész ( egész pontosan történelem és magyar szakos középiskolai tanár, valamint bölcsész ) vagyok, és még soha egy történésztől, régésztől, de még csak építészmérnöktől sem hallottam olyat, hogy mai technikával ne lehetne megépíteni, csupán azt, ami tény, hogy nem tudjuk pontosan hogyan is épülhetett fel. A nagy piramis egyébként korán sem olyan tökéletes mint ahogy az urbánus legenda tartja, a külső kövei valóban pontosan illeszkednek egymáshoz, de belül már eléggé elnagyolt megmunkálású kövekkel dolgoztak, tehát csak a látszatra adtak, az legyen tökéletes amit az emberi szem is lát. A nagy piramist már mindenki felépítette az atlantisziaktól kezdve a reptoidokon meg az "oroszlánféléken" ( vagy miken ) át a jetiig, csak maguk az egyiptomiak nem.. legalábbis az alternatív elméletek szerint. Erre csak annyit tudok mondani, hogy egyáltalán nem kellene ennyire lenézni az ókori népek tudását, a modern ember "csak" újra felfedezte azt az ősi tudást, ami elveszett az utolsó fellegvárának, az alexandriai könyvtárnak pusztulásával, valamint a Római Birodalom bukásával, az emberiségre köszöntő sötét középkorral, ami egy óriási visszaesés volt a korábbi időkhöz képest... sok száz évnek kellett eltelnie ahhoz, hogy az emberiség felébredjen ebből a szellemi amnéziából és az újkorban újra felfedezze a régiek tudását és tökéletesítse... "nincs új a nap alatt" tarja a mondás. Én szégyellem magam a történelemtanárod nevében is, persze ne is hallgass rám, én "csak egy agymosott szakértő" vagyok, a nyomukba sem érek a sok önjelölt "zseni tudósnak". Hallgass inkább rájuk, olvass ezentúl is UFÓ-magazinokat és várjad a reptoid és az oroszlánfélék invázióját... tedd ezt úgy, hogy közben fogalmad sincs a történetírás, régészet alapvető tudományos normáiról, az ókori népek mitológiájáról, az annunakikról ( akik most forognak a sírjukban, hogy istenekből hüllőkké tették őket ) a történeti segédtudományokról, forráshasználatról és forráskritikáról... vélhetően ( velem ellentétben ) te egy eredeti ókori egyiptomi szöveget sem olvastál Kairóban, de sebaj... művelt ember lehetsz.
2012. ápr. 5. 20:15
 39/40 anonim ***** válasza:
No, lehet lepontozni, beszólni, megkérdőjelezni a tudásomat stb.. biztos a történész doktorimat is összeollóztam mint tudjukki.. Nem szoktam ide kommentelgetni de ez már nekem is sok volt amit itt olvastam, minden tiszteletem azoknak, akik ide valódi, tudományos érveket írtak.. sajnos falra hányt borsó.
2012. ápr. 5. 20:31
 40/40 anonim ***** válasza:

Szerintem a reptoid semmit nem épít, az mindent csak átvesz és lerombol.

Van, aki azt mondja, hogy az Anunnakik nem azonosak a reptoidokkal.

Szerintem sem.

A reptoid primitív és vérengző, félelemalapú kultuszokat/imádásokat hoz létre. pl. falloszkultusz, nőgyűlölet, elsőszülöttek/TISZTÁK megölése

=az energetikailag tiszták megölése : ez a legdurvább.

2013. szept. 14. 01:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!