Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek mi volt ez?

Szerintetek mi volt ez?

Figyelt kérdés
Egyszer még a dédi halála után néhány nappal jövök haza, beszélgetek a szomszéd lánnyal. Beakartam menni, de azt hallottam, mintha leesett volna egy köny. Nagyon féltem és inkább megvártam, hogy hazajöjjön a tesóm a suliból.Hazajött elmondtam neki, hogy mi történt, körülnéztünk, de nem volt semmi. Este ez a zaj megismétlődött, keresztanyám hallotta. Lehet, hogy ott járt a dédim szelleme?
2012. febr. 4. 15:07
 1/7 anonim ***** válasza:
0%

> Lehet, hogy ott járt a dédim szelleme?

Nem.

2012. febr. 4. 16:47
 2/7 anonim ***** válasza:
lehetséges úgy halottam 1évig nyitva az átjáró az élő és holt világ között
2012. febr. 4. 18:58
 3/7 anonim ***** válasza:
lehet,hogy ott volt..de lehet,hogy más volt ott
2012. febr. 4. 19:18
 4/7 A kérdező kommentje:
Volt még olyan is,mikor a macskát etettük meg.Kifli darabot adtam neki. Ő ösztönösen morgott, cipelte az ételt mintha egy nem kívánatos vendég lenne ott. MIkor én megyek hozzá ezt nem csinálja. Egy hónappal ezelőtt volt egy befogadott kiscicánk, akit a kutyánk tépte szét előttem. Unokatesóm barátjának az anyja mondta, hogy biztos itt van a macska szelleme, mert elég brutális halála volt. Nem hittem neki. Szobába lehetett hallani olyan hangokat mint mikor valami leugrik az asztalról és kb 5 takaró van rajtad de még mindig fázol!
2012. febr. 4. 21:24
 5/7 anonim ***** válasza:
na ha ez így volt szépen gyújt egy gyertyát és mondj el egy imát a lelki nyugalmáért
2012. febr. 5. 16:11
 6/7 A kérdező kommentje:
a nagy lompost azt XD
2012. febr. 5. 21:43
 7/7 anonim ***** válasza:
igen azt
2012. febr. 6. 21:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!