Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szerintetek igaz, amit a...

Antimod kérdése:

Szerintetek igaz, amit a japán "hercegnő" mondott el?

Figyelt kérdés
Valóban laknak a Föld belsejében "emberek"? Ha igen, hogyan és mit lélegeznek? Lehetnek ők az ufók, akik megfigyelő repüléseket végeznek a felszínen élőkről?
2012. jan. 20. 12:47
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Elég furcsa az akcentusa, több olyan szótagot használ, ami a japán nyelvben nincs.

Azt gondolom mindenki tudja, hogy a japánok szótagírást használnak, vagyis nem egyenként a betűket írják le és mondják ki, hanem szótagokat. Valamint soha (vagy szinte soha, 1-2 kivétel talán van) nem tesznek egymás mellé két mássalhangzót, ezért mikor az angol szavakban így van, vagy nagyon erőltetetten mondják, vagy tesznek közé egy "o"-t vagy "u"-t, így lesz pl. "dark"-ból "dar(u)k(u)" A videóban viszont simán kimondta az ilyen szavakat is. Továbbá nincs "szi" szótag se, ezért az angol ABC C-jét pl. "szi" helyett "si"-nek ejtik, viszont a hercegnő (ill. aki beszélt helyette) a "civilization"-t nagyon is "szi"-vel mondta.

De oké, tegyük fel, hogy nagyon jól beszél angolul, viszont ha figyelsz, láthatod, hogy néhány helyen máshogy mozog a szája, mint ahogy a szavakat mondja.

2012. jan. 20. 16:07
 12/22 A kérdező kommentje:
Lépjünk már túl ezen, az itt ( [link] ) található videókon ugyanaz a hangja és a kiejtése.
2012. jan. 20. 16:18
 13/22 anonim ***** válasza:
Hasonlít, de a hivatalos honlapon levő videókon valamivel mélyebb és élesebb a hangja. (habár az utóbbi azért is lehet, mert az a videó amit először linkeltél nem túl jó minőségű, de a hangszíne akkor is más)
2012. jan. 20. 16:24
 14/22 A kérdező kommentje:
A videókban, amit az előbb linkeltem, nagyon hasonló dolgokról beszél. Továbbá biztos vagyok abban is, hogy közleményben tudatta volna, hogy meghamisították a beszédét.
2012. jan. 20. 16:26
 15/22 anonim ***** válasza:
49%

:DD ez vicces volt. Először is kétlem hogy léteznének ufo-k és ezen a bolygón járnának, mivel ez egy tanuló bolygó és nem kell senkinek kontrollálnia minket. Kétes, hogy a föld mélyén léteznének élőlények, ha kicsi alapja is van a biológiának és a fizikának.:D a 3. szemmel nem az ufókat lehet érzékelni, hanem egyéb fontosabb dolgokat.

Egyébként miért érdekel ez titeket? Egy év múlva úgy is kiderül, hogy nem történik semmi.:) Idén legalább nem évfordulóra hanem előtte egy héttel rakták a világvégét.:D

2012. jan. 20. 17:09
 16/22 anonim ***** válasza:

kicsit necces...sőt, eléggé...

nincs média mert elment az áram...és semmilyen fény...

szóval újságról, és gyertyáról még nem hallott -.-

2012. jan. 20. 17:13
 17/22 anonim ***** válasza:
Nem a föld belsejében vagyis igen de a víz alatt, tengerek alatt, óceánok alatt lehetnek bázisaik ezzel kapcsolatban már nem is egy dokumentum filmet láttam. Pl: Német hadiflotta 1943 ban vagy nem tom már pontosan hányban egész legénysége látta a víz alól kiemelkedő isemretlen repülő tárgyakat. Én el hiszem.
2012. jan. 21. 08:59
 18/22 anonim válasza:
Szerintem elnek a Fold belsejeben,es igen lehetnek Ufok a kerdesedre valaszolva! Szerintem igen :) XD
2012. jan. 31. 16:39
 19/22 anonim válasza:
egy kutató mondta hogy engedj egy lufiba vizet majd fújd fel. mozgasd körbe és a közepén nem lesz semmi csak a levegő. szóval lehet benne valami.
2012. febr. 5. 20:43
 20/22 anonim ***** válasza:
Régebben láttam egy középkori rajzot, amelyben a Föld közepén is volt egy belső nap, egy belső "világ".
2012. febr. 22. 13:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!