A holdnaptár hova tűnt?
[link] ezen az oldalon régen jelekkel leírta mit érdemes aznap csinálni de most már leszedték és csak rendelni lehet ilyen naptárt.Én nagyon szerettem és nem találok máshol iylet ,max csak annyit hogy hogyan változik a Hold .
hol van még iylen naptár az interneten?
Ilyen rajzos-jeles holdnaptárról nem tudok, de az az igazság, hogy ezen az oldalon elég sokszor félrevezetik a jónépet : DAGADÓ holdfázisnál nem javasolják a hajvágást, pedig pont akkor ajánlott!... :-[[
Szerintem jobb, ha azt jegyzed meg :
- DAGADÓ holdfázisnál a Hold segíti a beépülést, táplálást, növekedést, megújulást (ilyenkor használj tápláló arckrémet, vágj egy kicsit a hajadból, ültess növényt, stb.)...
- FOGYÓ holdfázisban a Hold segíti a csökkenést, megszabadulást, megtisztulást, méregtelenítést (ilyenkor szőrteleníts, takaríts, gyomlálj, méregteleníts, stb.)...
Ha ezt megjegyzed, akkor nem tévedhetsz!... :-))
"Ha ezt megjegyzed, akkor nem tévedhetsz!..."
Bruhauhahauha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!