Numerológia. Segitetek kiszámolni egy név jelentését?
Figyelt kérdés
Honti Georgina. Mi a sorsa? Köszönöm a válaszokat2012. jan. 14. 21:02
11/12 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az elemzésed, szerintem abszolút találó volt és fantasztikusnak tartom, hogy az eddig lenézett numerológia eszközével ennyire pontos meghatározást tudtál adni rólam. Tudom, hogy ingyen és gyakorlásból csináltad nekem ezt az elemzést. Ha tudom, ajánlom majd más ismerőseimnek is. Van egy kérdés, amit láttam a gyakorin, az is te vagy? Szerintem ez jó ötlet, hogy szivesen készitesz ingyen elemzéseket, azért, hogy másnak segits és azért is, hogy egy kicsit gyakorolj. Én megköszönöm a segitségedet, sok sikert a további munkádhoz! : )
2012. okt. 16. 18:43
12/12 anonim válasza:
Szerintem én voltam az is. :)
Köszi ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!