Nos nem tudom mennyire vagy otthon a DNS kutatásban, de spec a tudósok már létrehozták az "őslevest", amiben elméletileg később kialakult az élet, de még nekik sem sikerült életet létrehozni benn, akkor sem mikor szét tördelt dns szekvenciákat raktak is bele!
2012. jan. 2. 15:42
12/41 anonim válasza:
nálam már a baktériumos ostoros hablattyal megdőlt az egész cikk... pont arról szól az evolúció amivel próbál érvelni.
Az ostora is szépen lassan alakult ki.
Vagy pl az az elvérzős, az nem az embernél kezdett el kialakulni, hanem már rég, és ott is így volt, szép fokozatosan, és mindig az élte túl aki tudott "véralvadni".
2012. jan. 2. 15:53
13/41 anonim válasza:
Nos az emberi véralvadás tényleg elég sületlenség!
De az ostoros nem!
Úgy értem mindig az előnyös tulajdonságok alakulnak ki, és csak kis lépésekben! De ha mondjuk az egyik élőlénynek nő egy ostora, ami csak lóg mellette az nem sokat ér, tehát nem előnyös tulajdonság, így elvész!
2012. jan. 2. 15:56
14/41 A kérdező kommentje:
"Nyilván egy ilyen nevetséges cikktől fog összeomlani az evolúció elmélet...
Az agyatlanok megint vérszemet kaptak..."
Én azért nem nevezném agyatlannak ezeket az embereket:
Én azért nem nevezném agyatlannak ezeket az embereket:
De azért az agyatlanokról hozzászólást író elméjével együtt sem érhetnek fel. ;)
2012. jan. 2. 16:10
16/41 anonim válasza:
Én meg igen.
2012. jan. 2. 16:10
17/41 Antimod válasza:
Amúgy nem értem, miért kell annyira odalenni, hogy elméletek megdőlhetnek. Nincs kőbe vésve az evolúcióelmélet sem! Nyilvánvaló, hogy evolúció létezik, de a kiindulására vonatkozóan nincs 100%-os válasz. Minden új elmélet úgy alakul ki, hogy egy régi felfogás megdől.
2012. jan. 2. 16:12
18/41 anonim válasza:
Én sem értem miért ne dőlhetne meg Darwin gondolkodása? Egyre több az a kutató aki elgondolkodik az Intelligens tervezésen, és találnak is benne logikát. Azt kijelenteni hogy ez egy "baromság" pedig kb olyan mint amikor azt mondták hogy a Föld körül forog a mindenség, és aki ezt megkérdőjelezte azt máglyán elégették, mert hát ilyen nincs, és kimondani is bűn.
2012. jan. 2. 16:18
19/41 anonim válasza:
Attól, hogy valamit még nem értünk, nem kell mindjárt légbőlkapott elméleteket gyártani (Mint a középkorban). Nem tudunk megmagyarázni jópár dolgot. És? Ez folyamatosan igaz a tudományra és igaz is marad. Lehet, hogy soha nem fogunk tudni mindenre választ adni, de haladunk apránként. És persze mindig lesznek, akik erre azt mondják, hogy "áááá, a tudomány bebukta!" És igen, akár felül is kellhet vizsgálni majd a korábbi tudásunkat, de nem ilyen találgatások és kérdések puffogtatása alapján.
2012. jan. 2. 16:28
20/41 Antimod válasza:
"És igen, akár felül is kellhet vizsgálni majd a korábbi tudásunkat"
Ez az a szándék, ami szerintem sok helyen hiányzik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!