Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha úgy érzem mint...

Mit tegyek ha úgy érzem mint ha valaki folyton figyelne? (médiumhoz nem akarok fordulni mert én azt átverésnek gondolom)

Figyelt kérdés
Asztrálutazásban már volt részem mikor álmodtam..de halálközeli élményem nem.Viszont 14 éves leszek..és irtózatosan durva ez az érzés amikor ott van és nem megy el..SOOHA
2011. dec. 27. 13:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
miért írnak olyanok akik nem éltek már át hasonlót vagy tudatlanok a témában?
2011. dec. 27. 18:38
 12/18 anonim válasza:
48%

Sok páciensen küszködik hasonló problémával. Ilyenkor csak azt tudom nekik tanácsolni, hogy mindig tartsanak maguknál egy ásót és ha úgy érzik áll mögöttük valaki akkor forduljanak meg és csapják vele tarkón. Mivel csak 14 éves vagy, kényelmi szempontok és hatékonyság miatt az összecsukható gyalogsági ásót tudom ajánlani.

Használata NEM ajánlott: villamoson, buszmegállóban, farsangi bálon, éjféli misén!

2011. dec. 27. 19:17
 13/18 anonim ***** válasza:
nézd ha télleg követ már egy éve akkor megmonta volna hogy mit akar... szerintem csak üldözési mániád van! Esteleg bánt valami ezen KÍVÜL amit elfojtasz vagy.. nemis tudom... mitől lesz valaki paranojjás?! :D De nyugodj meg és médiumhoz télleg ne menny mert csak rád ijeszt!
2011. dec. 27. 22:26
 14/18 anonim ***** válasza:
A médiumok hülyék és drágák, ugyhogy oda nemenj, én 13 vagyok, én is kb egy fél éve hasonloképpen érzek, sőt egy csomóan. Az benne a legszőrnyűb hogy hiába tudod hogy nincs ott, és mások is ezt érzik és nekik sincs ott, te érzed hogy ott van. Én azt csinálom (és ez bevált) gondolj bele: ha már 1 éve követ, és azóta hozzád sem nyult, nem bántott, akkor mit akar? Vagy csak szórakozik rajtad-ez esetben nem fog bántani. Vagy megvéd-ez esetben sem fog bántani. Amúgy nincs ott semmi, de ha így fogod fel sokkal könnyebb.
2012. jan. 18. 14:14
 15/18 Icsiro válasza:

Ha így érzel, az a képzeleted játéka. Örülj neki, hogy soha nem vagy egyedül.

Biztos az angyalod van mögötted, aki mindentől igyekszik megvédeni.

2012. jan. 19. 09:39
 16/18 Icsiro válasza:
Gyermek koromban én is éreztem "valakinek" a közelségét, de ez soha nem zavart. Barátkozz meg ezzel az érzéssel.
2012. jan. 19. 09:41
 17/18 anonim válasza:

Én azért azt javaslom, hogy egy jó pszichiátert keress meg. Nem gondolom, hogy "megbolondultál", de bizonyos agyi jelenségeknek fiziológiai oka lehet... és vannak pszichés problémák is nagy számban, amelyekkel jó minél korábban foglalkozni.

És ezt nem azért írom, hogy nem hiszek neked vagy hülyének nézlek. Hanem hogy te magad kizárd annak az esélyét, hogy nem ilyesmiről van-e szó.

Saját tapasztalatból mondom, hidd el. Nekem volt pszichózisom... tudom, milyen. Tuti valósnak érzed... aztán utána röhögsz rajta... már na nem csináltál közben valami nagy baromságot.

2012. febr. 4. 01:26
 18/18 SennaHikari válasza:
Szerintem csak rád ragadt egy szellem. El kellene menned egy sámánhoz vagy médiumhoz mindenképpen. Ha érdekel valami, akkor kérdezz nyugodtan.
2013. ápr. 7. 21:31
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!