Mit tegyek ha úgy érzem mint ha valaki folyton figyelne? (médiumhoz nem akarok fordulni mert én azt átverésnek gondolom)

Sok páciensen küszködik hasonló problémával. Ilyenkor csak azt tudom nekik tanácsolni, hogy mindig tartsanak maguknál egy ásót és ha úgy érzik áll mögöttük valaki akkor forduljanak meg és csapják vele tarkón. Mivel csak 14 éves vagy, kényelmi szempontok és hatékonyság miatt az összecsukható gyalogsági ásót tudom ajánlani.
Használata NEM ajánlott: villamoson, buszmegállóban, farsangi bálon, éjféli misén!

Ha így érzel, az a képzeleted játéka. Örülj neki, hogy soha nem vagy egyedül.
Biztos az angyalod van mögötted, aki mindentől igyekszik megvédeni.
Én azért azt javaslom, hogy egy jó pszichiátert keress meg. Nem gondolom, hogy "megbolondultál", de bizonyos agyi jelenségeknek fiziológiai oka lehet... és vannak pszichés problémák is nagy számban, amelyekkel jó minél korábban foglalkozni.
És ezt nem azért írom, hogy nem hiszek neked vagy hülyének nézlek. Hanem hogy te magad kizárd annak az esélyét, hogy nem ilyesmiről van-e szó.
Saját tapasztalatból mondom, hidd el. Nekem volt pszichózisom... tudom, milyen. Tuti valósnak érzed... aztán utána röhögsz rajta... már na nem csináltál közben valami nagy baromságot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!