Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Az igaz hogy el lehet adni a...

Az igaz hogy el lehet adni a lelked?

Figyelt kérdés
Az érdekelne hogy ez hogy van, és ez igaz? Mert van egy ember aki nagyon tetszik, de semmi módon nem kaphatom meg, mert már 2 éve van párkapcsolata olyannal akit szeret. Ez hogy működik?:OO
2011. dec. 25. 16:49
 1/8 anonim válasza:

Nem hiszem hogy ezért elkéne add a lelked xD( faust esete jut eszembe)

De ha eltökélt vagy+(leszarsz minden becsületességet) simán megszerezheted a csajt....

Max szétválasztod őket és kész.

2011. dec. 25. 16:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Ez nem olyan egyszerű mint te hiszed, itt sok-sok dolog közrejátszik...korok..meg egyéb dolgok.

De te erről az egészről tudsz valamit?:)

2011. dec. 25. 17:00
 3/8 anonim válasza:

Ha belegondolsz / Szerinted ilyen létezik??? Nem...

Ha létezne is amire az esély sztem max 0,0000001% akkor is ha belegondolsz csak rosszul járnál vele.

Mivel aki megveszi a lelked ő az ördög: aki tuti kibaxna veled de keményen..

Megkapod a csajt 2 nap mulva meghal és te szenvedsz a pokolba 2 boldog napért, és még ez 1 szimpla szivatás ..

Szóval én ienbe soha nem mennék bele ha létezne akkor sem

2011. dec. 25. 17:04
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Lélek = Tudat
2011. dec. 25. 17:08
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy el lehetne adni a lelked, mivel az te magad vagy, egy kis darabja az univerzumnak.

De gondolj bele, ha el lehetne adni, kapnál érte valamit itt a Földön, aztán az örökkévalóságban az ördögé vagy nemtomkié lenne a lelked. Szerintem nem túl jó üzlet.

2011. dec. 25. 17:20
 6/8 anonim ***** válasza:
én használt lelkeket vennék
2011. dec. 25. 20:30
 7/8 anonim ***** válasza:

fekete magiara gondolsz? letezik persze. szetvalasztod oket de a sors majd nkd visszabosszulja.

lehet rossz kapcsolat lenne de egymashoz lennetek lancolva, marnatok egymast.

sztem talalsz majd egy lanyt, ne aggodj, relaxalj.

el lehet adni a lelked az ordognek, nagyon konnyu..de nem eri me.

2011. dec. 26. 13:32
 8/8 anonim ***** válasza:

Szimbolikus értelemben el lehet adni a lelket. Ha például ölsz azért, hogy nagyon sok pénzed legyen. Lehet, hogy már ettől örökre boldogtalan lennél, mert bántana a lelkiismeret, rettegnél, hogy elkapnak stb.

De azt hiszem, vallási értelemben nem lehet véglegesen eladni a lelked az ördögnek, még ha kötsz is vele ilyen szerződést, mert a Biblia szerint minden bűnöd semmissé válik, amint megtérsz Jézushoz, és akkor visszakapod a lelked üdvösségét is.

2011. dec. 27. 03:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!