Szerintetek ha valamit sokszor leírok teljesül?
Figyelt kérdés
pl: meggyógyulok
Milyen ereje van az írásnak?
2011. dec. 24. 11:15
11/16 anonim válasza:
Elég ha csak vizualizálod. És igen.
12/16 anonim válasza:
6/11
Ebola, lepra, kolera - az AIDS is gyógyítható? Ezért Nobel-díj járna, szobor, talán még a Deák teret is átneveznék a tiszteletedre! Úgy is működik, ha csak egy lapot írok tele, és azt lefénymásolom 10.000 példányban? Kihúzom az országot a csődközeli állapotból, csak küldjetek papírt meg tollat!
13/16 anonim válasza:
11:45
LOL, az a blog nem semmi :DDD
Nekem volt olyan kívánságom, amit csak egyszer vagy kétszer írtam le a naplómba, és évek múlva teljesült :D Szerintem ha leírjuk, az talán jobban tudatosítja bennünk a kívánságot, vagy nem tudom... De anélkül is működhet biztosan, ha csak sokat gondolunk rá :)
14/16 Tom Benko válasza:
Nem. Véletlen egybeesésként megtörténhet, de ne építs rá.
15/16 A kérdező kommentje:
nem vagyok beteg, csak egy ismerősömtől hallottam, és kíváncsi vagyok működik e.. azért én megpróbálom :D
2011. dec. 24. 14:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!