Megállapítod nekem, hogy gyógyhatású kőből készült ez a lánc, vagy bóvli?
Ha igen,milyen kő lehet, zöldes színű.
Csak az írjon aki tényleg ért hozzá, annak elküldöm a képét emailben.
Szerintem, ha képről megmondják neked, hogy kristály vagy műanyag(esetleg akril), akkor már magadtól is rájössz.
A kőnek kb. akkora gyógyító ereje van, mint a műanyagnak, de a placebo hatáshoz sok feltétel kell, szent igaz.
Ha műanyag azt szerintem lehet érezni mert akkor könnyebb mint egy átlagos kavics és más a kopogása is,a felületét megnézed,rétegesnek kell lennie kb mint a fáknál az évgyűrűk :)
ja és a műanyag az elég míg a kavics nem :) Ha érted hogy mire célzok :)
Minden jót!
Üdv!
Az elsőre szeretnék rácáfolni mert aki nem hisz ebben a gyógymódban az semmi másban sem hisz.
Mármint az a lényeg hogy ami körül vesz minket az mindig is hatással lesz ránk.Pl napfény,levegő,sugárzás.Egy kavicsnak is ugyanúgy meg van a hatása ránk csak sokkal gyengébben hisz mi is ugyanabból az anyagból vagyunk,mármint mi is anyagból vagyunk (fényből), csillagpórból ha úgy jobban teszik.Én hiszem hogy hogy létezik kölcsönhatás hisz reakcióba lépünk a körülöttünk lévő összes anyaggal ,legyen az akár élettelen is.
Van itthon csomó gyógyfürdő,amiket elismertek.na ha már létezik gyógyító víz akkor miért ne lenne gyógyító kő?A testünk ugyanúgy kölcsönhatásba lép egy kaviccsal csak sokkal gyengébben .
Jó de akkor hülyeségnek tartod a gyógyvízeket is?
Minden létező anyaggal kölcsönhatással vagyunk csak valamelyiknél aktívabban valamelyiknél kevésbé aktívabban.Pl víz,gőz,levegő,napfény,
Ha tárgyakat kérdezel akkor jó mondok arra is egy jó példát,miért tiltanak be dolgokat kínából?esetleg több gyerekjátékot is tiltottak már be mert egészségkárosító hatása van,vagy pl régi étkészletekből is előfordul olyan aminek sugárzása van ,vagy szintén régi étkészlet ami alumíniumből készült az miért is károsítja a szervezetet?Ilyen alapon miért ne lehetnének gyógyító tárgyak?Vágod?:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!