Ettől a számtól miért lesznek fura emlékeim és fura érzésem?
Figyelt kérdés
Van egy szám amit imádok. Nagyon régi kiskori emlékek jönnek elő, és néha olyanok is amik nem rólam szólnak és azt sem tudom mi az. Az utóbbi már zavar mert kiakarom deríteni, hogy mi az. Elalvás előtt is szoktam hallgatni és olyan érzésem van, hogy valaki itt van és sírnom kell. Én sem tudom, hogy miért. Nem tudom normálisan megmagyarázni, de hátha érti valaki. Mitől van ez? Ha kell mutatom a zenét.
Normális válaszokat kérek!
2011. dec. 13. 21:31
11/11 anonim válasza:
Nekem Katy Perry-től a Firework. Miután egyszer végignéztem a videót egy résznél (amikor a szülők veszekednek, mert nekem is elváltak a szüleim) akár hányszor meghallom alig bírom vissza folytani a könnyeimet...ebbe szerintem nincs semmi különleges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!