Mit tudnék tenni ez ellen?
23 éves fiú vagyok és félek a sötétben.
Úgy tudok csak éjszaka aludni, ha a tv be van kapcsolva.
Csak akkor kapcsolom ki, ha már világosodik kint.
NEM HISZEK a szellemekben, általában nem félek semmitől.
De mégis attól félek, hogy ha sötétben feküdnék le, akkor megjelenik valami amitől nagyon félnék.
Tudom hülyén hangzik én is így látom, de mégis ez van.
Miért?
Lehet ez ellen tenni valamit?
Egyszerűen túl sok ilyet olvastál, vagy ilyen filmet néztél, és ez válthatta ki belőled ezt az érzést.
Nem fog semmi se történni, kapcsold le most a villanyt, és próbálj meg sötétbe mászkálni, és megszokni. Éjszaka teljesen más energiák vannak jelen, mint nappal. De majd kinövőd.
Hogy érted, hogy éjszaka más energiák vannak jelen?
És nem hiszem, hogy kinövöm, mert akkor már megtettem volna 23 év alatt. :(
Ha arra gondolsz, hogy tulajdonképpen a félelemtől félsz, akkor nagyjából értem.
Nálam is volt olyan, hogy tuti biztos, hogy nem létezik az adott dolog, de ha meglátnám, úgy éreztem, nagyon megijednék.
Szerintem a stressz miatt van, mert a dolog átmeneti volt pl nálam.
Amúgy ha sok horrort nézel vagy mindenféle ezoterikus dolgokkal foglalkozol, egy időre elveheti a realitásérzetedet, ha nem csinlálsz ilyeneket, akkor nem szóltam.
Ha nem tudsz este emiatt jól aludni, akkor próbáld meg napközben mondjuk valamikor délután pótolni, mert szerintem a kialvatlanság rátesz a dologra, aztán így nehéz kimászni ha nem tudsz pont aludni.
nekem erről a sötétség leple cimü film főszereplője jutott eszembe...
én annyit tudok mondani hogy nézz szembe a félelmeddel te tudod belül hogy mi is az amitől igazán félsz...
Évek óta nem nézek horrorokat pont emiatt.
A sötétség leple filmet pedig én is láttam és kb. én ugyanattól tartok.
Ha kikapcsolom a fényeket, akkor megjelenik valami ami rossz nekem. :/
Tudom, hogy hülyeség, mert tudom... de mégis ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!