Mi lesz holnap? Azaz 2011.11.11-én 11:11-kor?
Figyelt kérdés
Kicsit furi kérdés és utána kerestem a neten de semmi konkrétum,meg semmi és szeretném megtudni.
Légyszives ne hülyeségeket válaszoljatok,mert abból nem kérek
2011. nov. 10. 19:57
1/21 anonim válasza:
Hogy mi lesz? Ugyanaz ami minden nap. Attól hogy egyeznek számok a dátumban még nem lesz világvége mint ahogy mindig jósolják...
2/21 anonim válasza:
Miért, 1111. november 11-én volt valami világrengető dolog?
5/21 anonim válasza:
Remélhetóleg addigra feloszlik a köd.
6/21 anonim válasza:
Éppen TZ-t fogok írni.... nincs előrehozva a világvége időpont a sok egyes miatt drágám
7/21 anonim válasza:
"Légyszives ne hülyeségeket válaszoljatok,mert abból nem kérek"
Hülye kérdésre, hülye válasz.
8/21 anonim válasza:
Már készen lesz az ebéd és lassan lehet is kajálni, utána indulhatok dolgozni...várjcsak, most jut eszembe...az UFO-k most szóltak, hogy MIND MEGHAAAAAAAAAAALUNK!!!!!!!!!!!!!!!!!WÁÁÁÁÁÁÁÁHÁÁÁÁÁÁÁÁÁWÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
9/21 anonim válasza:
Ami 2010.10.10-én, 10:10-kor volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!