Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Mi lehetett? Mi okozhatta ezt?

Mi lehetett? Mi okozhatta ezt?

Figyelt kérdés

Ma, hajnali 4:07-kor, arra ébredtem fel egy kellemes, nyugodt álmomból, hogy iszonyatos rettegés töltötte el az egész testemet. Halkan hallottam is valami zajt, rövid ideig, de valószínű, hogy nem az ébresztett fel.

Reggel megkérdeztem az anyukámat, hogy neki milyen volt az éjszakája, erre azt felelte, hogy egyszer, (4 óra körül) arra ébredt fel, mintha valami megsimította volna az arcát, amitől elzsibbadt neki azon a helyen. Ekkor nagyon félt, de nem sokkal később visszaaludt.

A húgom is arra ébredt fel hajnali 4 körül, hogy nagyon fél, de, anyukámhoz, és hozzám hasonlóan, ő is hamar visszaaludt.

Biztos, hogy nem ébresztettük fel egymást, mert csendben feküdtünk az ébredést követően is (ezt is megkérdeztem reggel).

(18/F)

2011. nov. 3. 13:03
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szerintem, akkor egyértelmű. Valamelyik családtag (aki ott élt, és meghalt) nem ment a fény felé, mert kötödést érzet a ház felé, és ott ragadt. Lehet, hogy azt se tudja, hogy ott éppen ott ragadt, mert olyan alacsony tudatszinten van (poltergeist).

Gyűljön össze a család, gyújtsatok meg 1 gyertyát, üljétek körbe, és mutassátok meg az eltévedt szellemnek az utat (nem biztos, hogy családtag). Mondjátok neki, hogy őneki nem itt a helye, keresse a fényt stb.

2011. nov. 9. 16:54
 12/12 A kérdező kommentje:

Ott nem halt meg senki, még csak 24 év körüli a ház, előtte nem volt helyette másik.

Idegen, eltévedt szellem pedig szerintem kevés eséllyel lehet, mert nem minden nap figyelhetőek (többévente, évente, esetleg, néha, többhavonta)természetfeletti jelenségek.

2011. nov. 9. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!