Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Október 28. világvége?

Október 28. világvége?

Figyelt kérdés

Azt mondják 2011. október 28. világvége lesz.

Az indok: Maya naptár, csak "rosszul számolták a 2012-t"

szerintetek?

2011. okt. 22. 21:44
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
Szerintem a világvége nem csak így a semmiből fog jönni! Azt észre fogjuk venni! A semmiből NEM JÖHET!!! Egyik pillanatban minden rendben, a másikban pedig robbanunk?!?! Higgyétek el, tudni fogjuk mikor lesz vége! De most még biztosan nem!
2011. okt. 22. 23:28
 12/23 anonim ***** válasza:
Már elkezdődött, de ez egy lassú folyamat. Szép lassan kihalunk, ha nincs elég utód akkor nincs ami fentartsa a világunk működését. Ki mer ma gyereket vállalni? Senki!
2011. okt. 23. 13:52
 13/23 anonim ***** válasza:

"Azt mondják 2011. október 28. világvége lesz.

Az indok: Maya naptár, csak "rosszul számolták a 2012-t"

szerintetek?"

Ha te a Maya naptár alapján (az időpont mindegy) azt mondod, hogy világvége akkor gratulálok!

Akármi lesz is 28.-án nem világvége...

Tessék, itt a hatása a médiának:D Mindenki h*lyének tartja a Maja népet mert világvégét jósoltak...Pedig nem...Ők megjósoltak mindent! Világvége nélkül...Csak a médiában dolgozóknak az az érdekük, hogy a Majákat hülyének tartsák...

2011. okt. 23. 18:53
 14/23 A kérdező kommentje:

"mondod"

Nem én mondom, hanem MONDJÁK!

Én azt mondom neked van igazad :)

A mi naptárunk 1 évig tart az övék többezer.

Ennyi erővel x év dec 31. mindíg világvége lenne.

2011. okt. 23. 19:04
 15/23 Antimod ***** válasza:
Én utánaszámoltam, nem is október 28. lesz a világvége, hanem november 15. (De csak a lengyel-magyar meccs után, azt még meg szeretném nézni.)
2011. okt. 25. 08:49
 16/23 anonim ***** válasza:
Rosszul csinálod :)
2011. okt. 25. 20:20
 17/23 anonim ***** válasza:
Pár országban már 28.-a van
2011. okt. 27. 20:07
 18/23 anonim válasza:

hát ha tényleg lenne akkor már a híradó is mutatná a nagy égi jelenséget, mert ha bekövetkezne a jóslat, akkor már az időjárás jelentésben mikor kémlelik az eget akkor feltűnne valami szokatlan, vagy a csillagászok is látnák. Kicsit későn írok ezért holnapra mondják a "világvégét" de ha valami baj lenne, olyan fejlett a világ hogy mindenre tudnának adni megoldást. De nem kell félni nem mondanak semmi hasonló hírt.

Ha nem hiszitek el a ezen oldalon görgessetek le és olvassátok el az utolsó bekezdést: [link]

2011. okt. 27. 20:27
 19/23 anonim válasza:
2011.10.27 20:27 vagyok! Aki nem értené az oldalon a professzorral kezdődő bekezdést olvassa végig, mert nem olyan világvége lesz mint ahogy azt gondoljátok... :)
2011. okt. 27. 20:32
 20/23 anonim válasza:
ja mert ha észrevennék hogy valami probléma van a földön nem kell pánikolni a tudósok vagy mik kézben tartják a földet is meg minket is :)
2011. okt. 27. 20:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!