Mi történhet, mit láthatok, ha éjjel egy gyertyával a tükör elé állok?
Semmi. Ha pislogás nélkül nézed sokáig, eltorzul az arcod.
Amúgy érdekes és ijesztő, de semmi természetfeletti nincs benne, egyszerűen az agyad játszik veled.
ha elég bamba és fáradt vagy, akkor a gyertyafény elvakít, és semmit, csak nagy sárga-zöld-kék pacákat...
ha még fáradtabb vagy, akkor a fejed hejére a félhomály miatt furákat halucinálsz XD
Akkor most elmondom mit kell PONTOSAN csinálni ahhoz, hogy megtörténjen, AMIT VÁRTOK.
Hozzávalók
1,5 literes tesco-s ásványvíz
Egy Wrestlemania 27 DVD.(Eredeti)
Triple H-es póló
Egy hosszú esőkabát
Az idézés mikéntje: Először meg kell nézned a DVD-t, a Taker vs HHH meccset 6-szor újranézni, aztán elégetni az esőkabátot, utána levizelni. Aztán megvárni az éjfélt, kimenni a fürdőbe, bégetni néhány percen keresztül, hatszor megpördülni a tengelyed körül és inni egy kicsit az ásványvízből. És most jön a lényeg. Először ezt kell mondanod a tükör felé fordulva:
I've got two words for ya: SUCK IT!!!
Aztán a szádba venni némi ásványvizet és ráköpni a tükörre, majd így szólni:
TIME TO PLAY THE GAME!
Lekapcsolni a villanyt, majd néhány perc múlva hallod, hogy egy harang kongani kezd, aztán megjelenik Undertaker ad egy tombstone-t és eltemet. Egyéb kérdés?
Hát, én sajnos ilyen babonás vagyok, ugyhogy sokmindent beveszek, és rettegek, de valahol mélyen tudom, hogy csak áltatom magam, és azt is, h fura lenne, ha bármi ilyen téll bekövetkezne xdd van egy rémtörténet a lényeg h éjfélkor égess csonkig egy gyertyát a tükörelőtt és mondd (3x?xd) vörös madonna
akkor "álíltólag" egy nő elkezd fojtogatni - na ezt viszont nem hiszem el, de te kiprübálhatod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!