"Csakhogy ez már nem nagy "rengésekkel" jön el, hanem szép csendesen múlunk el. "
na akkor ez a hülyeség mit jelent?
magyarán nem lesz világvége hanem szép csendben mindenki éli tovább az életét, csak majd jelnek evszik azt h buszbaleset volt itt és ott
próbálnak nem beégni
csendesen OMG
2011. okt. 19. 17:10
12/21 anonim válasza:
Nos, ha jön az a híres armageddon, legalább "bepippantva" leszek egy nagy buli keretében.Szép halál*-* Mondjuk én 100% hogy ott leszek az afterpartyn is.Nem, nem lesz világváge pénteken, van még 439 napunk.Addigis legyetek rosszak:))
már vagy 1 éve én is olvastam ezt kb vagy régebben, de olyan elmebeteg őrültség, hogy az csak na...
2011. okt. 19. 17:42
15/21 anonim válasza:
Elég sok minden bejött neki!
2011. okt. 19. 19:33
16/21 anonim válasza:
mármint kinek? ennek a világvégés jósnak?
hanyadik jóslata is ez a világvégéről?
csak úgy hozzá teszem poénból én személyszerint május 21- én is vártam jó sok chipsel és a kedvenc filmjeimmel, hát mondom akkor már legyek a bőség zavarába és az se baj ha hízok a csipsztől, de másnap bűntudattal keltem fel, amikor észrevettem h még mindig világ a világ minden rosszal ami benne van és a mérleg is többet mutatott a sok nasitól:$
2011. okt. 19. 20:39
17/21 anonim válasza:
Nem nem Harold Campingre gondoltam hanem Szira Zoltánra : [link]
2011. okt. 20. 06:46
18/21 anonim válasza:
Azt honnan veszitek hogy 95-ben is megjósólta ? Csak most monsta május 21-re és nem is tévedett sokat, mert mennydőrgés az volt, csak nem elég intenzív !
2011. okt. 20. 15:10
19/21 anonim válasza:
Jaj, hagyjátok már akármelyik jövendölést. Amióta az ember beszélni tud, egyfolytában a világ végét jövendöli pár ezer éve.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!