2011 október 21 kajak világvége?
Figyelt kérdés
ma hallottam h ezt mondta vki XD igazából nem hiszem, de kíváncsi vagyok honnan szedi, meg a neten is találtam róla
2011. okt. 7. 14:27
11/27 anonim válasza:
eddig még dec.21 volt, de rohadtul idegesítő, hogy mennyi hiszékeny ember él...
12/27 anonim válasza:
A dec.21. az esőnap, ha okt.21-én rossz idő lenne. :)
13/27 anonim válasza:
Onnantól nem árulnak majd kajakot, vagy mire gondolsz?
14/27 anonim válasza:
akkor lesz a 2. nevem napja, úgyhogy nem lehet ilyen gond :D
15/27 anonim válasza:
Persze,de csak az idén volt már kettő,és egész jól érzem magam.
16/27 anonim válasza:
Nálunk akkor lesz 8tól délig áramszünet, szóval világvége mert nem tudok ide jönni trollkodni:D
17/27 x) válasza:
Gyere csak világvége, challenge accepted :D úgyis megállítjuk.
18/27 anonim válasza:
Jah, de lesz helyette kenu az olimpián.
19/27 anonim válasza:
Akkor van a névnapoom *_* amugy a cikkból eléggé érződik az irónia... nem jött be május 21.én hát 5 hónappal eltoljuk hátha..még több ember adja oda adományként a házát..szánalmas :/ A világvégének ha jönnie kell úgyis jönni fog, erre nem lehet felkészülni és ellene tenni se nagyon...
20/27 anonim válasza:
Hmmm jó tudni, akkor 27-én este bontok egy üveg bort meg elpörkölök egy effektet és jöhet a műsor!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!