Mit szokás csinálni egy wicca szabbaton?
Figyelt kérdés
légyszi részletesen írjátok le2011. okt. 3. 18:05
1/7 anonim válasza:
Ez hogy kerül a számtech kategóriába?
2/7 2xSü válasza:
Szerintem több releváns választ kapnál, ha a megfelelő kategóriába tennéd a kérdésed. Vagy legalábbis nem gondolom, hogy a dolog számítástechnikai oldala érdekelne…
(A kérdésre meg nem tudok válaszolni, mert nincs tapasztalatom, tudásom ilyen téren.)
3/7 anonim válasza:
Szerintem még mindig nem jó a kategória!
Amennyit én tudok: a szabbat = valami kötődése az eredeti zsidó valláshoz van. Őket kellene kérdezned!
4/7 anonim válasza:
Ilyenkor egy általános kör-felhúzás, és hálaadás megy az istenekhez. Bár ezt a részt annyira még nem tanulmányoztam. :) De azt tudom, hogy ilyenkor a "szentélyen" (ami a lakásodban van, csak a wicca műveléséhez) oda az évszaknak, és ünnepnek megfelelő díszítést kell tenni, hogy tetszen az istenségnek. Vagy valami hasonló. (Feltéve mindezt persze, ha otthon akarod csinálni.)
5/7 anonim válasza:
18,49 vagyok!
Nem vagyok zsidó, reformátusnak kereszteltek, de templomba is csak esküvőkre járok.
Attól függetlenül az a véleményem, hogy "kívülállóként", azaz úgy, hogy nem vagy tagja egy vallási közösségnek, de csupán otthoni móka vagy akármi kedvéért "eljátszani" egy vallási ünnepet, tiszteletlenség az adott vallás hívőivel szemben.
6/7 anonim válasza:
Nem az adott vallás hívőnek kell szertartást adni, hanem az isteneknek!
7/7 anonim válasza:
(ők pedig a tisztelet jeléül veszik azt a szertartást, amit egyedül is lehet a vallásos csoportból 'vallani')
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!