Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » 404 (a gyűjtő) Reptoidekkel...

404 (a gyűjtő) Reptoidekkel tart kapcsolatot. Ez befolyásolja a megítélésedet 404-röl?

Figyelt kérdés
Még mielőtt távozott volna innen 404 az Űrsétára, megírta, hogy az a Krixkrax faj akivel a szövetséget kötötte és tartja a kacsolatot bizony Reptoidek. 2 méter körüli zöldesbarnás gyík lényeknem írta le, akik a hosszú nyelvükkel érzik a szagokat. Pikkelyes a bőrük és nem sexuálisan párzanak.
2011. szept. 22. 23:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
mit tol ez a 404? kipróbálnám:D
2011. szept. 23. 00:13
 12/22 A kis embtoid ***** válasza:
Esetleg a kriariaxokkal...
2011. szept. 23. 08:44
 13/22 anonim ***** válasza:
87%

Én eddgi nagy marhaságnak tartottam ezt az ufós-összeesküvős-ellenállásos hülyeséget.

Ezek után már oltári nagy baromságnak tartom :)

2011. szept. 23. 08:51
 14/22 anonim ***** válasza:

lol.

Honnan a francból szeditek ezt?404 nem ismeri a reptoidokat,azt sem tudja kik azok,ezt már sokszor írta.Ő a kriariaxokkal tartja a kapcsolatot.

A reptoidokkal tryael tartja a kapcsolatot.

2011. szept. 23. 16:34
 15/22 anonim ***** válasza:
404 hogy lett ilyen legendás figura? És mikor fog végre visszaérkezni új információkkal?
2011. szept. 26. 17:38
 16/22 A kérdező kommentje:

404 Reptoidekkel tartja a kapcsolatot, csak ő nem ezen a néven ismeri őket és nem olvas neten Reptoides dolgokat.

404 leírta, hogyan néznek ki ezek a lények amikkel tartja a kapcsolatot és akikhez elmegy pár hétre és a mai Reptoid Gyíkemberek leírását adta le. Egyébként itt van Patkány Király is, aki szintén találkozott 404-el és leírta, hogy Gííkemberek kísérték el 404-hez.

http://www.gyakorikerdesek.hu/ezoteria__ufo-eszlelesek__2226..

Egy férfi mutatott be nekik.Emberszerű volt a teste.Hangosan vette a levegőt és mély levegőket vett és sűrűn vette a mély levegőket olyan volt mintha fuldoklott volna.Hosszú volt a keze meg a lába.a karján és a lábán ragyák voltak mint aki pattanásos.A teste színe barna és sötétszürke keveréke volt így vegyesen úgy mondanám foltos színű volt és mintha lett volna benne 1 kis zöld szín is.A szemei feketék voltak és nagyok.Az arca érdekes formájú volt.Hosszú volt a feje de az arca mégis inkább ovális volt és az állára nagyon jól emlékszek hogy hosszú előre eső csúcsos volt.A nyelvét mindig gyorsan nyújtogatta a levegőbe össze vissza.Voltak körmei a kezén és a lábujján is voltak körmei de nem olyan mint nekünk hanem olyan mint a sasnak.hegyes és éles körmei voltak tisztára mint ha saskörmök lettek volna.az ujjai 1 kezén 5 volt ugyan úgy mint nekünk csak az egyik ujja nem a tenyeréből jött ki mint nekünk hanem kicsit feljebb a csuklójából.az orra nagyon kicsi volt a fejéhez képest de inkább csak két lyukat láttam az orra helyén.felet nem is láttam neki lehet hogy van csak nem láttam mer arra nem figyeltem.A térde úgy volt hogy behajlított térdel állt mint aki legugolt hogy ugrani akar.szóval a térde be volt hajlítva és úgy állt.és érdekes volt hogy mikor ránéztem a lábára ő is ránézett a saját lábára hogy mit nézek a lábán annyit.a hosszú körmeit néztem a lábán hogy jó hosszúak.szóval ő is megnézte a lábát hogy mit nézem a lábát olyan sokáig és mikor nem látott semmi különöset a lábán visszanézett rám és akkor homloka ráncos lett és utána engedte rá a kezéből fényt a fejemre."

2011. szept. 26. 17:43
 17/22 anonim ***** válasza:

404 kijelentette,hogy nem tudja,hogy kik azok!

Ráadásul,akikkel tartja a kapcsolatot,emberszerűek és nem hüllőszerűek.

2011. szept. 26. 18:59
 18/22 A kérdező kommentje:
Már leírtam, hogy nem Reptoid néven ismeri őket, de a leírásuk alapján azok. Ember alakjuk van mert alakváltóak a Reptiliánok és azt is mondta, hogy a nyelvükkel érzik a szagokat. Elég volt az értetlenkedésből, ha nem hiszel 404-nek minek égeted le.
2011. szept. 26. 20:00
 19/22 anonim ***** válasza:
Írj helyesen...
2011. szept. 26. 21:11
 20/22 anonim ***** válasza:
Hülyítitek egymást gyerekek , inkább a matekleckével foglalkoznátok.... :)
2011. szept. 27. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!