Kék szem mit jelent? Vagy van jelentése? Mert nekem kék szemem van.
A harcos típust nem feltétlen úgy kell érteni, hogy verekszik valaki, stb., hanem valami különleges feladata van, valami olyan, ami mindenkinek jót hoz, a fejlődést szolgálja. Dehát persze ez csak érdekesség. :)
Én nem gondolom, hogy különösebb jelentése lenne a szemszínnek, de mindegyik színből vannak nagyon szépek. Nekem a zöldek a kedvenceim. :D
A kék szem (ahogyan a szőke haj is)génmutációval keletkezett. Akinek kék a szeme, nagy valószínűséggel nemesek voltak az ősei, mert ott volt gyakori a rokonokkal való házasság, a vérfertőzés.
Spirituális jelentősége nem tudom, van-e, de pszichológiai szempontból álltalában jobban megbízunk a kék szemű emberekben, mert hajlamosak vagyunk őket megbízhatóbbnak gondolni. Ennek oka, hogy a kék szem gyermeki ártatlanságot, szelídséget sugall.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!