A nyilas nők milyenek?
most nem a sablonszövegekre vagyok kíváncsi amiket az interneten lehet olvasni,hanem hogy ismerősötök barátnőtök aki nyilas milyen a stílusa?jó rossz tulajdonság
nyilván nem egyformák a nyilas nők csak kíváncsi vagyok hogy hogyan jellemeznétek.
jól van csajok én is nyilas vagyok! :D
a nem nyilasok válaszára vagyok kíváncsi hogy hogyan viszonyulnak a NY nőkhöz
Én is nyilas vagyok.
Hirtelen haragú vagyok (de ugyanilyen gyorsan el is felejtem), szeretem a nyüzsgést, pörgést, nem bírom a nálam lassabban gondolkozókat, álmodozó vagyok, ami a szívemen az számon (ezzel sokszor megbántok másokat akaratlanul), szeretek új dolgokat megismerni, szeretem meghallgatni mások problémáit.
Hát, így ömlesztve hirtelen ennyi.:)
Ohh bocsi, amikor elkezdtem írni, még nem volt ott a hsz.-ed.
Mondjuk arra én is kíváncsi vagyok, hogy látnak "minket" mások.
Bocsánat normális nyilas lányok, előre is, de én kevés kivétellel ki nem állhatom a nyilas nőket.
Akivel találkoztam, az mind felszínes ember, nagy a szája, de a nagy szája mögött nincs semmi valós teljesítmény. Csak fényezi-fényezi magát, mindenben ő a legjobb, a legszebb, a legokosabb, a legkülönlegesebb. Állandóan előtérbe tolakodik, minden társaságban, őt kell folyton hallgatni, más ember nem is érdekli, zavarja is, ha más esetleg valamiben jobb, mint ő.
Egyébként pedig gúnyolódó és szurkálódó jellem.
Egy lány kivételével az összes nyilas nő ilyen volt, akit ismertem.
08:32
rám is illik a leírásod :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!