Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Szelleműzés? Drága:S Házilag...

Szelleműzés? Drága:S Házilag nem lehetne? Mi kellene hozzá?

Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 19:46
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

itt egy példa:

Keresem a cipőmet a cipősön, a cipős előtt, földön...

bemegyek a gardróbba ott sem találom megfordulok és ott van a cipős előtt lerakva... meg ilyenek. Meg is szált teljesen más voltam nem szerettem senkit. Éreztem ahogyan irányít meg is akartam ölni a szüleimet. De akkor kitört belőlem , hogy én igenis szeretek és elmúlt az érzés, egy két napig szédültem és utána minden megváltozott. amiket eddig szerettem egyik napról a másikra megutáltam.

Valahogy úgy éreztem, hogy ez a valami a legjobb barátomhoz került és igen amikor nálunk elmúltak a furcsa jelenségek nála elkezdődtek éjszaka csak úgy bekapcsolódik az egész számítógép. Kinyílik a bejárati ajtó amire tisztán emlékszik, hogy bezárta

2011. szept. 13. 14:19
 12/15 A kérdező kommentje:
én már nem is gondolok rá de mióta a barátomnál van kialakultak nála súlyos betegségek
2011. szept. 13. 14:21
 13/15 x) ***** válasza:
Olyan nekem is volt már hogy mindenhol kerestem valamit pedig ott volt a szemem előtt csak valahogy nem vettem észre... és depressziós időszakai is vannak mindenkinek nem a szellemek befolyásolják. Van hogy csak úgy rossz kedvünk van vagy úgy gondoljuk jobb lenne meghalni de köze sincs a szellemekhez. Szerintem ez nem szellem csak mindenre rámagyarázzátok.
2011. szept. 13. 14:23
 14/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Tudom, hogy már régi a kérdés, de én azért válaszolok rá:

Tényleg ne bízd rá sarlatánokra, se házilag ne háborgasd!

Nos én tudnék egy párt akik nagyon komolyan gondolják, és tényleg értenek hozzá. Nem azok a hókuszpókuszozó idióták, hanem azok akik komolyan is gondolják és tényleg tesznek is valamit. Ha gondolod itt az oldaluk, amit most nyitottak meg: www.szellemterek.eoldal.hu

Minden amiről írnak a saját tapasztalatuk, nem ollózták össze sehonnan, már csak azért is mert túl becsületesek ahhoz, hogy mástól lopjanak :)

2012. máj. 28. 17:31
 15/15 A kérdező kommentje:
koszi:)
2012. máj. 28. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!