Mérleg-vízöntő baráti kapcsolatok jellemzői?
Figyelt kérdés
2011. szept. 12. 14:59
1/10 anonim válasza:
nagyon jó, de ha fiú-lány párosítás lesz akkor úgyse marad meg a barátságnál ;)
2/10 anonim válasza:
Ha bármelyik félnek szexuális indíttatásai is vannak a másik felé, akkor az már zavaros lesz. Ő nem akar majd megmaradni "baráti" szinten.
De mi köze ennek a horoszkóphoz? Ennyire elhülyült a világ, hogy már csillagjegy, rezgésszint és számmisztika alapján válogatnak? Vagy a kérdező trollkodik...
3/10 Softness válasza:
erdekesseg:
vízonto vagyok, es rengetek merleg van korulottem. anyu, apu, tata, a kishugom, a kislanyom, az exem is az volt :P
4/10 A kérdező kommentje:
első: ettől félek én is... :/ amúgy öregapám és a legjobb barátom is vízöntő,gyakran veszekszünk de imádjuk egymást-nagynénémről ez már nem mondható el kifejezetten...
2011. szept. 13. 10:48
5/10 anonim válasza:
Legjobb barátnőm vízöntő! Én mérleg fiú vagyok. Ez a szerelem lesz belőle hülyeség. De tény, hogy a mérleg egyik párja a vízöntő...
6/10 anonim válasza:
Bár én ennyire azért nem hiszek a horoszkópokban, hogy mindent befolyásolnak, de én vízöntő vagyok, és tényleg, az az ember akivel a legjobban el tudok beszélgetni stb, az mérleg.
7/10 anonim válasza:
Hát ha a attól fogva a mérlegbe önti a vizet akkor előbb utóbb kiakad.
8/10 anonim válasza:
lol... sok vízöntőnél az se számít, hogy azonos nemű a másik. nekem a Holdam van vízöntőben, és elég szabados vagyok (mintha eltűntek volna a határok nálam). sajnos ezért nincsenek is nagyon barátaim, mert kikezdtem mindegyikkel, majdnem mindegyikkel... vagy szimplán lesz*rom őket, aki nem elég jó nekem (nem elég különleges), azzal szóba se állok. szeretek válogatni, a rostán sokan fenn akadtak már. és én is fenn akadtam mások rostáján, mert mindig is furcsának tartottak. amúgy valamiért nem szimpik a mérlegek, de lehet ez azért van, mert az uralkodó bolygóm a szűz, az aszcendensem pedig rák, a Marsom pedig kosban van! igaz ennyi erővel akkor bármelyik mérleg lehet azért volt antipatikus, mert a képlete összességében nem passzolt az enyémmel (ez csak akkor derül ki, ha asztrogram-ot készítetek. agyfaszt kapok sokszor ettől, hogy melyik jegy melyikkel illik össze. a női magazinokban csak a napjegyről van szó, az meg nem sokat dukál, mert nincsenek tiszta jegyek).
10/10 anonim válasza:
Akkor mostmár húzd le a napjegyedről a védőfóliát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!