Ha lenne, ha lenne 3 kívánságod? Mit kívánnál?
1. legyen annyi pénzem, hogy sose fogy el
2. a párommal örökre boldogok legyünk együtt és halálosan szerelmes legyen belém
3. kívánhassak még 3at és váljon is valóra, igy ebből következik:
4. legyek a leggyönyörűbb, tökéletes nő a világon
5. a családom legyen egészséges és mindent megtudjak nekik adni amire csak szükségük van
6. tényleg ne fogyjon el a pénz XD
néhányan komolyan elgondolkozhattatok ezen a 3 dolgon, de valójában ha tényleg lehetne 3 kívánságotok, ugyanezt kívánnátok?
nekem is van 3 olyan dolog amit előrébb helyeznék mindennél az életben, talán hasonló is mint amit egy-két ember kívánt
1.visszafordítanám azt a dolgot hogy isten elvette a szüleimtől a szüleit
2.boldog és hosszú életet nem lehet kívánni szerintem az rajtunk múlik, úgyhogy én azt kívánnám hogy legyen erőm mindenféle nehézség leküzdésére ami vár még rám az életben és ha sikerül boldog életem lesz
3.a családomnak gazdag életet kívánnék, ami szintén csak is rajtuk múlik, tehát sok sikert kívánnék nekik :)
és nektek is hogy váljon valóra minden amit kívántok ;-)
1. Egy másik világot,
2. Legyek az, aki lenni akarok, de itt nem lehetek,
3. Abban a másik világban legyenek ott azok, akiket szeretek.
Ha már az első sem lehetséges, és evilági dolgokat kell kérnem:
1. egy halott személy megbocsátását kérném legfőképp, mert magamnak soha nem tudok megbocsátani. De ha ő megbocsátana, talán minden megváltozna.
2. miután megkaptam a megbocsátást, azt kívánnám, hogy visszakapjam őt, vagy én legyek vele.
3. Ha csak én lehetek vele, akkor kerüljünk egy helyre. Lehessek vele, és 1 szerettemmel a túlvilágon.
1.Anyagi biztonság
2.Kérjen tőlem bocsánatot, akinek kellene
3.Egészség
1.egy másik világot ahol minden teljesen más lenne(jó értelemben)
2. szűnjön meg a világ összes betegsége és soha ne jöjjenek vissza
3. boldogságot az egész világban
1.szeretném, ha fiú lennék...
2.szeretném, ha nem lennék kövér
3.szeretném, ha izmos lennék
1)Sikerüljön elvégeznem az egyetemet, hogy Kémia-Biológia szakos (középiskolai) tanár legyek.
2)Szeretnék egy saját ízlésemhez megfelelő barátnőt, az sem baj ha 20 évvel idősebb nálam, meg legyen szemüveges is mert az nagyon tetszik.
3)Én szeretnék lenni az oktatási miniszter/vagy kb.úgy 35 éves koromra egy középiskola igazgatója szeretnék lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!