Miért adnád oda a még hátra lévőből a féléleted hogy a kővetkező három éveben úgy legyen és élvezhessed? (Persze így minimum az, hogy lenne következő hat éved. Mert a kérdésnek csak így van értelme. )
Figyelt kérdés
2011. aug. 14. 06:10
11/17 A kérdező kommentje:
"Magyarul a hátralévő életed felét miért adnád cserébe? +A következő 3 évre érvényes a dolog, tehát amit akarsz cserébe, azt 3 évre kapod meg." Igen. Persze ez nem jelenti azt hogy három év múlva meghalsz. Csak akkor ha tényleg csak hat éved volt hátra. Így az is benne van hogy lehet hogy újra elveszíted . . .
2011. aug. 15. 02:02
13/17 anonim válasza:
Hát nem tudom. Számomra igen sokat jelentEK. De lehet velem üzletelni.
14/17 anonim válasza:
Erre a bolygóra én nem élvezkedni jöttem, hanem a hibákból tanulni, ebből adódóan semmiért.
15/17 anonim válasza:
Hát én meg élvezkedni jöttem. :D
16/17 anonim válasza:
Én meg már eleget láttam, amióta itt vagyok.
17/17 Gyulusss válasza:
A világmindenség összes tudásáért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!