Ki tud pusztán akarattal tárgyakat mozgatni?
Figyelt kérdés
mekkora táegyakkal sikerült és mióta gyakorolja?
és mit gyakorol egyáltalán mert én még egy papírcefnit sem tudok megmozdítani gondolati úton
2011. aug. 9. 20:37
11/15 anonim válasza:
A papírfecnihez nagyon nem kell erő azt elég ha megfogod két ujjaddal és lás csodát máris megemelted!!
12/15 anonim válasza:
Ha hanghullámokat is lehet hozzá használni, akkor a főnököm... :P
13/15 bix válasza:
én viszonylag korlátlan mennyiségű sört tudok mozgatni. kinyújtom a kezem ránézek a páromra és a sör belekerül a kezembe. nem kell istenként imádni, tudom hogy az vagyok:D
14/15 anonim válasza:
Dolgoztam étterembe voltak olyan vendégek hogy mondták "Én akarok egy cigánypecsenyét" és ott volt az asztalukon.
15/15 anonim válasza:
Ez mekkora XDXD Ha valaki tudja is ezt, akkor nem fogja csak úgy mutogatni, hogy az emberek rászálljanak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!