Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Ha választanod kellene élet...

Emolány kérdése:

Ha választanod kellene élet és halál közt méket választanád?

Figyelt kérdés
Értelmes válaszokat kérek. :D
2011. júl. 26. 20:57
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:

Én is az életet választanám a helyedben, akkor volna esélyed megtanulni, hogy olyat nem írunk le, hogy méket, hanem azt írjuk, hogy melyiket.

Félreértés ne essék, nincs bajom a nyelvjárással, sőt! De ilyet csak akkor írj le fonetikusan, ha paraszti önéletírást írsz.

2011. júl. 26. 21:32
 12/37 A kérdező kommentje:
Jó a helyesírás sose volt a kedvencem. Most 7-be mekk de még mindíg nem megy. Na mindegy. És most még lehet hogy csak egy mondta de honnan tod hogy nem fogják mások is. Minden nap leszólnak az utcán vagy csak ahol látnak. És jó lenne a kérdésre térnénk vissza nem az emora. Ja és kössz mindenkinek a válaszokat ! : D
2011. júl. 26. 21:39
 13/37 anonim ***** válasza:
az életed, de csak mert nemtom a halál mien...
2011. júl. 26. 21:45
 14/37 A kérdező kommentje:
Hát egyszer majd azt is megtudjuk milyen. De már nem fogunk tudni visszajönni és elmondani milyen volt. :D
2011. júl. 26. 21:48
 15/37 anonim ***** válasza:

talán jobb talán rosszabb :D

am ne foglalkozz a sok helyesírás-fóbiással, az én kérdéseimhez is mindig odaírják mintha én nemtudnám hogy kell leírni de csak azért is odaírják :D

2011. júl. 26. 21:51
 16/37 anonim ***** válasza:
60%
"Válaszd az életet, válaszd a munkát, válaszd a karriert, válaszd a rohadt nagy TV-t! Válaszd a mosógépeket, kocsikat, CD-lejátszókat és elemes konzervnyitókat! Válaszd az egészséget, az alacsony koleszterinszintet és a fogászati ellátást, válaszd a fix kamatozású jelzálogkölcsönt, válassz első otthont, válaszd meg a barátaidat! Válassz szabadidőruhát és hozzá illő sporttáskát, válassz egy három szobás lakosztályt részletre egy ócska sorházban! Válassz DIY-t, és kérdezd meg egy vasárnap reggel, hogy ki a fene vagy! Terülj el egy fotelban, és nézd a lélekölő, agypusztító TV-s kvízjátékokat! Tömd tele a szádat ócska szemét ételekkel! Válaszd a végén a rothadást! Pis...lj utoljára egy szánalmas otthonban, élj pusztán zavaró körülményként roh..dék kölykeid számára, akiket azért nemzettél, hogy magadat helyettesítsd! Válaszd a jövőt, válaszd az életet! De miért akarnék ilyesmit csinálni? Úgy döntöttem, hogy nem választom az életet."
2011. júl. 26. 21:54
 17/37 anonim ***** válasza:

dejjóóó énis most megyek 7.-be!! :ĐĐ

amúgy én az életet,bár ha tudnám,milyen a halál,pl lehet hogy miután meghalunk,tovább élünk egy másik "világban" vagy azis lehet hogy újjá születünk o.O

az tökkirály lenne,lehet hogy pl egy cica lennék :3

13L

2011. júl. 26. 22:05
 18/37 anonim ***** válasza:
Szívem szerint megdöglenék, csak attól mindenki boldog lenne, azt meg nem akarom, szóval inkább az életet.
2011. júl. 26. 22:23
 19/37 anonim ***** válasza:
100%
egyszer már az életet választottam: megszülettem :) miért tenném most másként? Végigjátszom a játékot, és élvezem amennyire csak lehet:)
2011. júl. 26. 22:24
 20/37 anonim válasza:

ma 21:54

ez jóó. :P

én az életet, de ha tudnám mi van a halál után, lehet hogy azt. mert lehet hogy sz.r az élet, tele van küzdelemmel, de ettől érzem hogy élek. voltam már depressziós, és ebből kilábalva már akár mi történik, mindent szépnek látok. :)

2011. júl. 26. 22:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!