Most ez mi volt? Miért törént és mi csinálta?
Figyelt kérdés
A tesómmal ültem a gépem előtt és ekkor történt valami furcsa dolog! A monitorom tetején 3 szobor helyeszkedik el(buddha szerűségek):Egy páncélos teknősbéka(ilyen sárkány feje van), egy 3 lábú béka, és egy elefánt! Ilyen nagy régi monitorom van amin jól elférnek! Néztük a monitort amikor egyszer csak teljes erőből az asztalomhoz csapódott a teknősbéka szobor! Hozzá sem nyúltunk, nem volt földrengés, nem a szélén volt a monitornak a szobor mindegyik beljebb helyezkedik el! Próbáltuk lökögetni a monitort, hogy vajon milyen erősségű lökés kell, hogy leessen, de egy közepes szintű erősségű lökéstől sem mozdúlt meg! Szóval minden normális ok ki van zárva! Kérdés, hogy mi volt ez az egész? Talán telekinézis vagy valami természetfeletti lény? Ha igen miért? A válaszokat köszönöm előre is!2011. júl. 21. 12:00
1/7 anonim válasza:
Ebben semmi fura nincs, köztudott, hogy a 3 lábú békák és az elefántok utálják a sárkány fejű teknősbékákat...
2/7 A kérdező kommentje:
Eléggé megijedtünk, ha kérhetném komoly választ!
2011. júl. 21. 12:15
3/7 anonim válasza:
nálunk a tükör esett le este, meg stb. privátba írhatok ha gondolod más fura dolgokat is....
4/7 anonim válasza:
Nincs ebben semmi fura. Lehet meglökted a lábaddal az asztalt úgy hogy észre sem vetted, vagy amúgy sem volt stabil. A monitornak sem teljesen sík a felülete, hogy stabilan álljon, szóval ne parázzatok.
5/7 A kérdező kommentje:
Az ilyenek ne is írjanak mint az utolsó... A Kérdés leírásában direkt le is írtam, hogy NEM löktük meg az asztalt még kicsit SEM. Valószínűleg észrevettük volna ha meglökjük olyan erővel... GRAT utolsó...
2011. júl. 21. 13:07
6/7 Killgun válasza:
Igen az olvasás nem nehéz tudomány,de a megértés annál inkább....Ne féljetek...Az ilyenek egyszeri esetek...Ha lesz még pár dolog,akkr írjaokt még kérdést,de linkeljétek be,hogy mi vagyunk a szobrosak :') Ha a közeljövőben lesz még furcsa dolog,akkor lehet vmi entitás...
7/7 anonim válasza:
fogalmam sincs,hogy mi lehetett,de velem is hasonló történt.csak egy picivel durvább. Anya barátnőjénél voltunk,én gépeztem,ők meg beszélgettek kint a teraszon(láttam őket az ablakon keresztül.) na egyszer csak a fürdőben(ami kb 6-7 méterre van tőlünk) leesett az egész tükrös szekrény,pedig aztán tényleg erősen volt oda rögzítve,és még csak nehéz tárgyak sem voltak benne. na ebben talán közrejátszhat az h a házuk,egy középkori temetőre épült,amit mindenki tud a városban,de senki nem törődött vele nagyon. :// mondhatom nagyon megijedtünk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!