Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » A földönkívüliek is a mennybe...

A földönkívüliek is a mennybe kerülnek?

Figyelt kérdés
2011. júl. 18. 23:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
nem, mert már ott vannak.
2011. júl. 19. 07:57
 12/17 anonim ***** válasza:
Vannak más világok, és vannak más lények a Biblia szerint. És igen, oda. De nem mindegyik világ elbukott világ, mint a mienk.Mi kiűzettünk, ezért vissza kell jutnunk. Legtöbb nme űzettetett ki.
2011. júl. 19. 07:59
 13/17 anonim ***** válasza:
Hol írja a Biblia, hogy vannak más lények? Elolvasnám.
2011. júl. 19. 08:12
 14/17 anonim ***** válasza:
Nemtom nagyapám mondta. De ő fejből idézte a verseket, biztos, hogy nem tévedett. Sajnos nem él már.Majd megpróbálom megkeresni.Ha ő mondta, akkor benne van.
2011. júl. 19. 08:32
 15/17 anonim ***** válasza:
Ha átolvasod az eltérítettekkel milyen szörnyűségeket csináltak a szürkék, akkor szerintem ezek alapján ők sem jobbak az embereknél, biztos a pokolba kerülnek!
2011. júl. 19. 08:59
 16/17 anonim ***** válasza:
Én mindig úgy tanultam hittan órán, hogy CSAK az embereknek van lelkük. A lélek kerül a mennybe vagy a pokolba. Az állatok sem kerülnek sehova, nincs lelkük, tudatuk van, mert élnek, de lelkük nincs. Ugyan ez lehet a helyzet a földön kívüli létformákkal is, már ha léteznek. Sokszor hallom, hogy a Bibliai angyalok UFO észlelések... és mi van, ha az UFO észlelések angyalok? :)
2011. júl. 19. 13:25
 17/17 anonim ***** válasza:
Elgondolkodtató, nem?
2011. júl. 21. 11:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!