Kezdőoldal » Ezotéria » Egyéb kérdések » Önmagad lenni és közben a...

Önmagad lenni és közben a világgal azonosulni. Hogy lehet ezt kivitelezni?

Figyelt kérdés

Hátha valaki jártas a témában és érti a kérdésemet. :) Hogy tud valaki teljesen önmaga lenni és közben a világgal azonosulni?

Konkrétan, sokszor a belsőmre hallgatok (az, aki vagyok), de ez néha teljesen más, mint, amit a világ, a társadalom kialakított.

Ha magamra hallgatok, akkor az egyedüllét vesz körül, hiszen emberek sokasága ugyanazt a kialakított sémát fújja, hajtja, ha azt teszem, amit a többiek, akkor a világ része vagyok, de ez nem elégít ki.

Valakinek van megoldása? :)

2011. júl. 16. 10:21
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Múlóban van a felfogásban, és sokkal inkább egyúttal részévé válik a tudatalattinak.

Azért szörnyű ha belegondolsz, hogy mindenkiben van rá esély hogy megvan, de nem tudhatod meg sosem igazából. Mégsem tudok sajnálatot érezni, csak undort.

2011. júl. 16. 15:19
 12/14 anonim ***** válasza:

Tisztelt VOLKH: Ez a mondatod nem értem, mire vonatkozik, kifejtenéd bővebben?

"Emlékeztet arra, ami volt, és arra, ami múlóban van."

2011. júl. 16. 18:09
 13/14 anonim ***** válasza:
Emlékeztet arra az eszmére, amit elkönyveltem magamban egyszer. Nem tudok bekezdéseket írni, csak érteni.
2011. júl. 16. 20:42
 14/14 anonim ***** válasza:
:) értem... hát, egy kis krízishelyzet, és létbizonytalanág elő tudja ám hozni a megszűnni akaró eszméket, csak be kell vállalni, ha sor kerül egyre :) Valószínű, azért volt régebben jobban jelen az egész, mert kevésbé volt létbiztonságod a világban, és nem kényelmesedett el a tudatod :) de ez csak egy tipp.
2011. júl. 16. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!